Νεανίδων | "Πίκρα" για την απώλεια τίτλου,στο Ηρόδοτος Αρκάδι.



Καλύτερη στην επανάληψη η ομάδα του Ηροδότου επικράτησε στην Αλικαρνασσό  του Αρκαδίου με 54-43, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων, ωστόσο τόσο αυτός όσο και το Αρκάδι, δεν "χαμογέλασαν" καθώς έμειναν εκτός τίτλου, αφού ο μεν Ηρόδοτος, έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία (διαφορά πόντων), το δε Αρκάδι, "αυτοκτόνησε" μέσα στην έδρα του σε προηγούμενα ματς.

Στο παιχνίδι το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη, οι παίκτριες της Μ.Δεδελετάκη, ανέβασαν ρυθμό και με επί μέρους σκορ 13-06, πήραν διαφορά νίκης στο τρίτο δεκάλεπτο, που την διεύρυναν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ηρόδοτος είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, ενώ το Αρκάδι στηρίχτηκε ουσιαστικά στην Μουκα, που σημείωσε το 65% περίπου των πόντων της ομάδας της , μόνη της !(30).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΡΚΑΔΙ  54-43
Δεκάλεπτα: 16-17, 23-24 (ημ.), 36-30, 54-43.

Ηρόδοτος (Μ.Δεδελετάκη): Μπαλαμούτσου 5 (1), Νίχλου 11(3), Λογοθέτη 11, Στεφανάκη 2, Μαυράκη 8, Γαλανάκη 12(2), Γιαλαμά 3, Μαλλιαράκη 2, Βερίγου.
Αρκάδι (Κ.Πλευράκης): Μούκα 30(3), Παναγιωτάκη 4, Σταγάκη 2, Παναρετάκη 7, Χαμογεωργάκη , Ρήγα, Ουρανού , Καλοκύρη , Ανυφαντάκη , Σταυγιανουδάκη , Δημήτρη, Φραγγελάκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.