Σε Μεσολόγγι και Βόλο τα F-6, παίδων-Κορασίδων.


Στις έξι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία Παίδων και των κορασίδων,συγκαταλέγονται ο Κύδων και ο ΟΦΗ, μετά τη νικηφόρα παρουσία τους στον Γ’ Όμιλο της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. και η ενημέρωση της ΕΟΚ για τα πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων αναφέρει τα εξής: 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Β’ Φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων στον Α’, Β’ και Γ’ Όμιλο, κλείνοντας τη θέση τους στην τελική φάση.

Αναλυτικά, οι ομάδες που προκρίθηκαν στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

ΠΑΙΔΕΣ:
Από τον Α’ Όμιλο που φιλοξενήθηκε στη Σταυρούπολη, την πρόκριση πήρε ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, από τον Β’ Όμιλο στην Πρέβεζα, την πρόκριση πήρε ο Προμηθέας Πάτρας και από τον Γ’ Όμιλο στο Μετς ο ΑΟ Κύδων Χανίων. 

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι από 28 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου.


ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
Από τον Α’ Όμιλο στη Θεσσαλονίκη την πρόκριση πήραν οι Τιτάνες Παλαμά, από τον Β’ Όμιλο που φιλοξενήθηκε στο Αντίριο το εισιτήριο πήρε ο Έσπερος ΑΟΠΑ και από τον Γ’ Όμιλο στο Χαϊδάρι ο ΟΦΗ. 
Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Βόλο από 28 Ιουνίου ως 2 Ιουλίου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.