Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας του ΣΥΔΚΑΚ (pics).



Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ενημερώνει οτι ολοκληρώθηκε   ο "κύκλος" που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο με μαθήματα και στην συνεχεια με το πρακτικό μέρος το σαββατοκύριακο στην Αλικαρνασσό και τ'  αποτελέσματα θ’ ανακοινωθούν σύντομα και όσοι πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις θα γίνουν δόκιμοι διαιτητές με τη δυνατότητα να διαιτητεύσουν αγώνες της ΕΚΑΣΚ.

Η σχετική ενημέρωση του ΣΥΔΚΑΚ:

«Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της σχολής διαιτησίας, που διοργάνωσε ο ΣΥΔΚΑΚ, τα μαθήματα της οποίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο.


Αρχικά, οι «εν δυνάμει» διαιτητές διεύθυναν φιλικό αγώνα παιδικών τμημάτων μεταξύ ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος, ενώ στη συνέχεια έδωσαν γραπτές εξετάσεις πάνω στον κανονισμό της Καλαθοσφαίρισης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα σωματεία «ΑΟΝΑ Ηρόδοτος» και «ΑΟ Δειλινό» για την προθυμία τους να αγωνιστούν για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.  

Όσοι πέρασαν με επιτυχία τις «δοκιμασίες» αυτές θα γίνουν δόκιμοι διαιτητές και θ’ αποκτήσουν τη δυνατότητα να διαιτητεύουν αγώνες της ΕΚΑΣΚ. 

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν και θα κοινοποιηθούν εντός των επόμενων ημερών».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.