Σχολή προπονητών μπάσκετ B' Γ΄ κατηγορίας στην Κρήτη.Δηλώσεις μέχρι 31/03/17.


Μια κόμη σημαντική προσπάθεια στην εξέλιξη του Κρητικού μπάσκετ , αποτελεί η σχολή προπονητών μπάσκετ Β' και Γ' κατηγορίας που θα λειτουργήσει και φέτος στην Κρήτη, όπως έκανε γνωστό η ΕΚΑΣΚ, με τις δηλώσεις συμμετοχής , να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθεί και ένας αρκετά μεγάλος αριθμός συμμετασχόντων που θα ξεπερνά τα 25 άτομα.

Στην ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ αναφέρει:

«Παρακαλούνται όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις συμμετοχής στις σχολές προπονητών μπάσκετ Γ και Β κατηγορίας που πρόκειται να λειτουργήσουν στη Κρήτη (ελάχιστος αριθμός ανά τμήμα 25-30 άτομα)  και ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν, να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος στην ΕΚΑΣΚ  για κάθε τμήμα αναλόγως των γενικών και ειδικών προσόντων συμμετοχής.

Οι γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής  είναι:

1. Να είναι υγιής και αρτιμελής σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία (Β,Γ)   

2. Να έχει ηλικία άνω των 21 ετών .

3. Να έχει ενεργό  συμμετοχή ωε αθλητής στο μπάσκετ (με δελτίο αθλητή και συμμετοχή σε αγώνες  με βάση τα Φύλλα Αγώνος) σε αναγνωρισμένα σωματεία οποιασδήποτε  κατηγορίας για 5 τουλάχιστον χρόνια που αποδεικνύεται από βεβαίωση της ΕΚΑΣΚ (Γ). Για απόφοιτους ΤΕΦΑΑ απαιτούνται 2 έτη και απόφοιτους ΙΕΚ( προπονητής αθλήματος )4 έτη.  

4. Απολυτήριο Λυκείου ή ισότιμης σχολής.

5. Στις σχολές δεν γίνονται δεκτοί  όσοι στο πρόσωπο των οποίων συντρέχουν τα κωλύματα που προβλέπονται από το άρθρο 3 του Ν. 2725/99 όπως ισχύει σήμερα.  

Εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός  ενδιαφερομένων και εγκριθεί η λειτουργία των σχολών από τη ΓΓΑ, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.  

Παρακαλούμε η εκδήλωση ενδιαφέροντος να έχει κατατεθεί στην ΕΚΑΣΚ ( e-mail, ekask@otenet.gr) υπόψη κ. Κανάκη Μιχάλη, μέχρι την Παρασκευή 31/3/2017».  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.