Ρέθυμνο Cretan Kings | Μοίρασε δώρα και αγάπη στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.



Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου βρέθηκε σήμερα  το Ρέθυμνο Cretan Kings για να μοιράσει δώρα και αγάπη στα παιδιά.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, τα οποία δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους από την επίσκεψη των αθλητών μας. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις στους παίκτες μας, με ορισμένα εξ αυτών να παίρνουν τον ρόλο των δημοσιογράφων, μαθαίνοντας πράγματα για την μπασκετική ζωή. 

Έπειτα, πραγματοποίησαν γυμναστικές επιδείξεις, ενώ σειρά είχαν τα σουτ και το παιχνίδι. Παιδιά και αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (Ασημί και Πράσινη ομάδα), με τα καλάθια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τέλος, ένας εκ των θαυμαστών της ομάδας μας ο Γιάννης Αλεξάνδρου προσέφερε μία όμορφη ζωγραφιά, όπου αποτυπώνεται η νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το «παρών» στην επίσκεψη αυτή έδωσαν οι παίκτες μας Χάρης Γιαννόπουλος, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Θωμάς Κώττας, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings προς την Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κα Ανδρομάχη Κασπίρη για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Το «Basket Αγάπης» στο Ρέθυμνο.

Το «Basket Αγάπης» η περιοδεία αλληλεγγύης στις πόλεις των ομάδων του πρωταθλήματος που διοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League, STOIXIMAN.GR συνεχίζεται με επόμενο «σταθμό» το Ρέθυμνο την προσεχή Δευτέρα (27/3).

Το «Basket Αγάπης» έχει ταξιδέψει ήδη με μεγάλη επιτυχία σε επτά περιοχές της Ελλάδας (Αμαλιάδα, Λαύριο, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λευκάδα και Ρόδο), με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Σίτισης και Στέγασης των Δήμων και ιδρυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα.

Την προσεχή Δευτέρα (27/3) ο ΕΣΑΚΕ, η STOIXIMAN.GR, ο Δήμος Ρεθύμνου και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings περιμένουν τους φιλάθλους στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» από τις 15:00, μια ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της κρητικής ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, η STOIXIMAN.GR προσφέρει το ποσό των 1.500€ για αγορά τροφίμων και το ποσό των 1.000€ το οποίο αυξάνεται κατά 500€ με κάθε εύστοχο σουτ του αθλητή των ακαδημιών του Ρεθύμνου Cretan Kings Γρηγόρη Λαγουδάκη στο διαγωνισμό βολών που πραγματοποιείται στο ημίχρονο του αγώνα. 

Στη συνέχεια και κατά την διάρκειας της ανάπαυλας ο Ανδρέας Χριστοδούλου του Ρεθύμνου Cretan Kings και ένας παίκτης του Ολυμπιακού θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιαστεί το ποσό! Το τελικό ποσό θα διατεθεί για τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.