Έτοιμο για το το final four, το παιδικό του Ηράκλειο δηλώνει ο Γ.Μυλωνάκης. Τα highlights της σαιζόν (Vid).


Στα Χανιά και στο κλειστό Κλαδισσού θα χτυπά η... καρδιά του τοπικού μπασκετ, καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το final four των παίδων ,με τον Κύδων, το Ηράκλειο, την Αναγέννηση και το Ακρωτήρι, να διεκδικούν τον παγκρήτιο τίτλο.

Ο προπονητής του Ηράκλειο Γιώργος Μυλωνάκης σε δηλώσεις που μας έκανε, τόνισε ότι παρά τα προβλήματα η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι και την αυτοπεποίθησή της.

Αναλυτικά:

"Ταλαιπωρηθήκαμε όλη τη σαιζόν   από αρκετούς τραυματισμούς, όμως τα έχουμε αφήσει όλα αυτά πίσω μας και πλέον βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι και την αυτοπεποίθησή μας!

Ξέρουμε τη δύναμη της ομάδος μας, τα παιδιά αυτά είναι μαζί αρκετά χρόνια και με χαμηλά το κεφάλι και χωρίς μεγάλα λόγια θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από τα ματς που έχουμε μπροστά μας, αρχίζοντας από τον αγώνα του Σαββάτου που για εμάς είναι ο δυσκολότερος λόγω των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου αγώνα!! 

Ευχόμαστε να γίνει μια άρτια διοργάνωση με ωραία παιχνίδια και ας απολαύσουμε όλοι μας το μέλλον του κρητικού μπάσκετ".

ΗΡΑΚΛΕΙΟ παιδικό Τα highlights της σαιζόν (Vid).





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.