ΑΣΚΑ Ηράκλειο | Ζητά την στήριξη του κόσμου, στο πρώτο εντός έδρας ματς της ιστορίας του.


Η ομάδα µμπάσκετ µε αµαξίδιο ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ έχει πλέον κάνει και το επίσημο της ξεκίνημα στο πλαίσιο συµµετοχής της στο 20ο πανελλήνιο πρωτάθλημαµα που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ και είναι έτοιμο γεμάτο συγκίνηση , να πραγματοποιήσει το παρθενικό του ματς εντός των τοιχών, στα Δυο Αοράκια, ζητώντας την στήριξη των συμπολιτών μας και το αξίζουν.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, δίνει το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα του Άτλαντα (Αθηνών) την Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 5 μ.μ. στα 2 Αοράκια. 

Η στήριξη του κόσμου της πόλης μας κρίνεται αναγκαία σε ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στην 1η της συμμετοχή στο πρωτάθλημα".


-Η αυλαία ανοίγει στην Κρήτη, όπου οι Αετοί το Σάββατο φιλοξενούν το Μαρούσι (13:00), στη συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Αθήνα και το Μετς όπου ο ΠΑΣΚΑ φιλοξενεί τη Δωδεκάνησο στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. 

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Αργοναύτες Βόλου – Ήφαιστος (21:00) για τον Βορρά.

Την Κυριακή στις 14:30 η Γυμναστική Ένωση Τρικάλων υποδέχεται τον πρωταθλητή Άρη, ο οποίος αν και εκτός έδρας δείχνει πως είναι το φαβορί. 

Δυνατό παιχνίδι θα έχουμε και στην Καβάλα, όπου η Ίριδα θα υποδεχθεί στις 17:00 τον Μέγα Αλέξανδρο, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ματς Ηράκλειο – Άτλας, στα Δύο Αοράκια την Κυριακή στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: 
Γηπ. Σούδας (13:00) Αετοί Κρήτης – Μαρούσι (Καμπίτσης – Δημητρουλάκης)
Γηπ. Μετς (19:30) ΠΑΣΚΑ – Δωδεκάνησος (Θεονάς – Στρέμπας)
Γηπ. Αδαμόπουλου (21:00) Αργοναύτες Βόλου – Ήφαιστος (Αθανασόπουλος – Δημοβέλης).

Κυριακή: 
Γηπ. Μπάρας (14:30) Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” – Άρης (Σαρρής – Φασούλας)
Γηπ. Καλαμίτσας (17:00) Ίρις Καβάλα – Μέγας Αλέξανδρος (Προκοπίου – Στούμπος)
Γηπ. 2 Αοράκια (17:00) Ηράκλειο – Άτλας (Αρτεμάκη – Πελίκα).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.