Final four παίδων ΕΚΑΣΚ | Αποτίμηση από το kritikobasket.gr (μέρος 1ο).


Στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού στα Χανιά ,χτυπούσε το Σαββατοκύριακο (18-19/03)   η καρδιά του παιδικού πρωταθλήματος μπασκετ, καθώς διεξήχθη η τελική φάση το φάιναλ φορ.

Το kritikobasket.gr, βρέθηκε (όπως και πέρυσι στο Ρέθυμνο, που ήταν πραγματικά άρτια διοργάνωση και μνημονεύεται ακόμα από τους παρευρισκόμενους) στην τελική φάση και καταθέτει αυτά που είδε τόσο από την διοργάνωση όσο και απο τις ομάδες.

Την διοργάνωση ανέλαβε η ομάδα του Κύδων Χανίων και παρά του ότι ακούσαμε κάποια παράπονα (κυρίως για το ξενοδοχείο και την απόσταση από το γήπεδο, αλλά και για το εστιατόριο, τα άτομα που δηλώθηκαν), θεωρούμε σε γενικές γραμμές ότι ήταν καλή, ενώ πρέπει να τονιστεί η ότι άνθρωποι της ομάδας του Κύδωνα, ήταν συνεχώς κοντά στις ομάδες και προσπαθούσαν να λύσουν οποίο πρόβλημα παρουσιαζόταν.Με το χαμόγελο στα χείλη, ευγενικοί , άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις

Σημαντικό η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων, που υποστήριζαν μα πάθος, αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια την ομάδα τους.

Τέλος καλό όλα καλά, το επίπεδο των αγώνων ήταν τέτοιο που αποζημίωσε όλους.

Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι για μια τέτοια σπουδαία διοργάνωση, ο Χανιώτης φίλαθλος, δεν την  αγκάλιασε , όσο έπρεπε , αφού στο παρκέ βρέθηκαν οι 4 καλύτερες ομάδες του νησιού, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κρήτης της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Από την ΕΚΑΣΚ, είδαμε την πρώτη μέρα το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.Αντώνη Λαπίδη, την γραμματεία της Ένωσης κυρία Στέλλα Πραματευτάκη, το πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλήματος (και τις δυο μέρες) κ.Μιχάλη Κανάκη και την δεύτερη μέρα τον υπεύθυνο του Αναπτυξιακού κ.Γιάννη Καλαϊτζάκη.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ,  κ.Μ.Μαρκάκης , είχε συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση για την διεξαγωγή του τουρνουά.


Να τονίσουμε ότι οι ομάδες πήραν από τον κ.Μιχάλη Κανάκη ,βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ όπως μας ενημέρωσε οι απονομές όλων των πρωταθλητών της Ένωσης , θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση της ΕΚΑΣΚ, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, μετά την λήξη των πρωταθλημάτων.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.