ΕΚΑΣΚ | Συγχαίρει παιδικό Κύδων και Εφηβικό Εργοτέλη, συλλυπείται Συριγωνάκη.


Η ΈΚΑΣΚ εξέδωσε ανακοινώσεις, στις οποίες συγχαίρει τον Κύδωνα για τη διεξαγωγή του final 4 Παίδων, αλλά και για την κατάληψη της πρώτης θέσης, συγχαίρει τον Εργοτέλη, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων,ενώ τέλος, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στο Νίκο Συριγωνάκη για το χαμό του πατέρα του.


Η ανακοίνωση για τον Κύδων:
"Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο σωματείο ΑΟ ΚΥΔΩΝ, για την άρτια διεξαγωγή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παίδων Κρήτης 2016-17, το συγχαίρουν για τη κατάληψη της πρώτης θέσης και εύχονται καλή επιτυχία στη Πανελλήνια Φάση". 

Η ανακοίνωση για τον Εργοτέλη:
"Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ, συγχαίρουν το σωματείο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για τη κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος Εφήβων Κρήτης περιόδου 2016-2017 και εύχονται καλή επιτυχία στη Πανελλήνια Φάση". 

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Συριγωνάκη: 
"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον  εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Συριγωνάκη Νικόλαο,     για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Η Ένωση αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το ποσό των 50 € στο Ίδρυμα της  Ζωοδόχου Πηγής".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.