ΑΟΚ Χανιά | Συγχαίρει εφηβικό Εργοτέλη, ευχαριστεί τους φίλους του ΑΟΚ.



Με δυο ξεχωριστές ανακοινώσεις ο ΑΟΚ Χανιά, ευχαριστεί τους Χανιώτες φιλάθλους για τη στήριξή τους στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο τη Μεσαρά, ενώ σε άλλη ανακοίνωση ο ΑΟΚ συγχαίρει τους Έφηβους του Εργοτέλη για την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:
"Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά ευχαριστεί τους Χανιώτες φιλάθλους που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα μας στο δύσκολο αγώνα της Κυριακής (26/3) με αντίπαλο τη Μεσσαρά. Οι φίλαθλοί μας με την παρουσία τους και την φίλαθλη ενίσχυσή τους έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.

Τους περιμένουμε να μας στηρίξουν και στη δύσκολη συνέχεια των play off, μέχρι και τους τελικούς".

Η συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:

"Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά συγχαίρει διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη για την κατάκτηση του Παγκρήτιου τίτλου στην κατηγορία των Εφήβων. Να ευχηθούμε καλή πορεία και στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Να ευχηθούμε επίσης “Χρόνια Πολλά” στον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, αφού η κατάκτηση του τίτλου στους εφήβους συνδυάστηκε με την ονομαστική εορτή του".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.