O Μ. Αδοντάκης, δικαιώθηκε, πήρε το δελτίο του και παίζει πλέι οφ.Ο  αθλητής του ΑΟΚ Μανώλης Αδοντάκης, o ο οποίος λόγω της διαμάχης πέρυσι με τον Κύδωνα (που δεν έδινε το δελτίο του αθλητή ,άλλα και των υπόλοιπων  συμπαικτών του), δικαιώθηκε μέσω δικαστικής οδού και έχει πλέον στην κατοχή του το δελτίο που του επιτρέπει να θεωρείται και επίσημα παίκτης του Α.Ο.Κ.Χανιά! 

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΑΟΚ :

"Μια τεράστια δικαίωση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα μας που στερήθηκε φέτος, τόσο τον Αδοντάκη όσο και άλλους καλαθοσφαιριστές (για τους γνωστούς λόγους). Θεωρητικά, ανοίγει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους στο μέλλον.

Ο Αδοντάκης τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας και πιθανότατα, θα είναι στην αποστολή για το πρώτο ματς των play off".

Ο ίδιος μετά τη δικαίωσή του δήλωσε:

Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η
Αγαπώ το μπάσκετ και για μήνες κάποιοι βίαια και ανέντιμα στέρησαν το δικαίωμα της άθλησης από μένα αλλά και από τους συμπαίκτες μου που δυστυχώς δεν έχουν πάρει ακόμα τα δελτία τους. Αλλά όπως φαίνεται ποτέ δεν είναι αργά! Η δικαιοσύνη η οποία ήρθε μέσα από την αίθουσα των αθλητικών δικαστηρίων, απεφάνθη ότι κανείς δεν μπορεί να το παίζει Θεός και να αφαιρεί με το “έτσι θέλω” το δικαίωμα της άθλησης και της επιλογής ερασιτεχνών αθλητών να υπηρετούν το άθλημα που αγαπούν ‘όπου αυτοί θέλουν.
Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η
Θεωρώ την επιστροφή του δελτίου μου όχι τόσο εξετάζοντας το δικαίωμα μου να αγωνίζομαι εντός γηπέδου αλλά από την ηθική διάσταση του θέματος. Την δικαίωση δηλαδή απέναντι στο εκφυλισμό του αθλητικού ιδεώδους και την καταπάτηση του κώδικα ανθρώπινων αξιών, όχι μόνο από εκείνους τους επικίνδυνους που κάνοντας χρήση της δύναμης που τους δίνει μία θέση δε δίστασαν να βγουν απροκάλυπτα και να απειλήσουν ερασιτέχνες αθλητές βάζοντας τους μάλιστα να ικετέψουν για το αυτονόητο,το δικαίωμα τους δηλαδή στην επιλογή κ τον αθλητισμό. Ούτε βέβαια από εκείνους τους τυχαίους,τους περαστικούς οι οποίοι είδαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως μια “καλή ευκαιρία” να φτιάξουν πολιτικό προφίλ σπιλώνοντας υπολήψεις .Αλλά ακόμα και από αυτούς που τόσο εύκολα ξέχασαν ή πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων τα ατελείωτα χιλιόμετρα που γράψαμε και τους πάγκους που τόσα χρόνια μοιραστήκαμε. Ελπίζω αυτός ο χρόνος να είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για μελλοντικούς επιτήδειους που θα θελήσουν να καταστρέψουν τις προσπάθειες χρόνων και να γκρεμίσουν όνειρα αθλητών για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα, και να ταΐσουν τον αχόρταγο εγωισμό τους.
Αυτά όμως είναι παρελθόν πλέον για μένα.Η επιστροφή του δελτίου μου εκτός από ηθική
Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η
Σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για μένα.Ένα ξεκίνημα σε κάτι καινούριο, πιο υγιές με προοπτική. Αυτή όμως τη φορά δεν θα παίζω μόνος, θα έχω μαζί μου άλλους 9 να με κάνουν πιο δυνατό.

Ραντεβού στο γήπεδο…
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.