ΑΣΚΑ Ηράκλειο | Έτοιμη για αποκαλυπτήρια στην πόλη μας.


Η ομάδα µμπάσκετ µε αµαξίδιο ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ έχει πλέον κάνει και το επίσημο της ξεκίνημα στο πλαίσιο συµµετοχής της στο 20ο πανελλήνιο πρωτάθλημαµα που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ...

Το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Ηρακλείου είναι για τη 2η αγωνιστική και θα διεξαχθεί Κυριακή 19 Μαρτίου (17:00) με αντίπαλο τον Άτλα στα Δυο Αοράκια. 

Σίγουρα εκτός από το ενδιαφέρον του κόσμου που  θα φέρει και σημαντική προσέλευση, αναμένεται και ένα "ζεστό χειροκρότημα". 

Τα παιδιά το αξίζουν...

Δελτίο τύπου για την 1η αγωνιστική μπάσκετ με αμαξίδιο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ - ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Το μεγάλο ταξίδι του ΑΣΚΑ Ηράκλειο ξεκίνησε και επίσημα. Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έδωσε  το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ (πρωην ΟΣΕΚΚ ) γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του  Γ.Σ Δωδεκάνησος με score 66-28 το βράδυ του Σαββάτου απο μία ομάδα η οποία είναι απο τα φαβορί κατάκτησης του τίτλου. 

Το παιχνίδι έγινε σε ένα άψογο κλιμα στο Βενετόκλειο  κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου με την παρουσία 400 και πλεόν φιλάθλων οι οποίοι αγκάλιασαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια και των 2 ομάδων.

Γνωρίζαμε εξ'αρχής την διαφορά δυναμικότητας μας, καθως ο Γ.Σ Δωδεκάνησος Γ.Σ Δωδεκάνησος είναι μια πολύ έμπειρη και πλήρης ομάδα που έχει ένα και μόνο στόχο  κάθε χρόνο : την κατάκτηση του double. 

Και μόνο αυτό σε σύγκριση με τον ΑΣΚΑ  Ηρακλειο που μπήκε στο γήπεδο πρώτη φορά για προπονήσεις τον περασμένο Απρίλιο λέει πολλά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η Ροδίτικη ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην  Ολλανδία στα πλαίσια της πρώτης προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας.

Επισης η Δωδεκάνησος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στην Ευρωλίγκα τον  αθλητή της ομάδας μας Μανώλη Στυλιανακάκη ο οποίος θα ταξιδέψει με την ομάδα  της Ροδου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Αμστερνταμ, γεγονός που αποτελεί τιμή  για το σύλλογό μας.

Απο πλευράς μας θα συνεχίσουμε και με τον καιρό θα ανεβάζουμε τον πήχη των αγωνιστικών μας στόχων όλο και πιο ψηλά. Επαναλαμβάνουμε ότι η ιστορία της ομάδας μας μόλις ξεκίνησε. Η πρώτη χρονιά είναι αναγνωριστική.

Στόχος μας είναι να γεμίσουμε εμπειρίες , αγωνιστικές σκηνές και παραστάσεις οι οποίες θα μας φανούν χρήσιμες στο πέρασμα του χρόνου. Βρισκόμαστε ακόμα στην  αρχή αλλά έχουμε όλοι τη διάθεση να φτάσουμε ψηλά. Είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί ένα συνδυασμό πραγμάτων, όπως πλάνο, όρεξη και σκληρή δουλειά.

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αποτελεί το γεγονος ότι πριν την έναρξη του αγώνα οι ροδίτικη ομάδα τίμησε με πλακέτα τον αρχηγό και ιδρυτικό μέλος του ΑΣΚΑ  Ηρακλειο Στυλιανακάκη Μανώλη για την συνεισφορά του στην ομάδα της  Δωδεκανήσου, όπου αγωνιζόταν από το 2010 μέχρι και πριν λίγους μήνες.

Οι φίλοι της ομάδας μας γίνονται όλο και περισσότεροι και αισθανόμαστε τυχεροί για αυτό. Σημειώνουμε οτι η ομάδα μας χρειάζεται τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας. Το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο , ενάντια στον Άτλαντα Αθηνών, την finalist του κυπέλλου Ελλάδος (απέναντη στην ομάδα της Δωδεκανήσου) στις 19 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο 2 Αοράκια (5 μμ).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.