AOK | Ξεκίνησε η προετοιμασία με Μεσαρά.


Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με αντίπαλο τη Μεσαρά που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική σαιζόν, ξεκίνησε  ο ΑΟΚ Χανιά.

Η ενημέρωση της Χανιώτικης ομάδας:

Πολύ δυνατή ήταν η προπόνηση της Τρίτης (7/3) για τους παίκτες του Α.Ο.Κ.Χανιά που ξεκίνησαν προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Μεσσαρά την Κυριακή (12/3). Η προπόνηση περιελάμβανε φυσική κατάσταση, ατομική τεχνική και μερική αμυντική τεχνική. 

Στις τάξεις του ΑΟΚ υπάρχει μεγάλη διάθεση ενόψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής περιόδου.

Απόντες ήταν οι Σκαμνάκης, Δεληδήμος, Αρβανιτάκης που ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και ο Βουρβαχάκης που κάνει αποθεραπεία. Η αισιοδοξία όμως είναι διάχυτη ότι άπαντες θα είναι παρόντες για το σπουδαίο αυτό ματς της Κυριακής (12/3) που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

Την Τετάρτη (8/3) το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο. Οι παίκτες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ως είθισται, στο γυμναστήριο “Planet Fitness” του Μάνου Γρυλλάκη, χορηγού της ομάδας μας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.