Διπλό στο Ρέθυμνο και..πλέι οφ η Μεσαρά. Ανακοίνωση των φίλων του ΓΑΣ.



Έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΓΑΣ Μεσαράς νίκησε εκτός έδρας χθες στο Ρέθυμνο την Ακαδημία Ρεθύμνου με 41-57,και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ.

Η Μεσσαρίτικη ομάδα του Διογένη Δαριβιανάκη πραγματοποίησε χθες στο Ρέθυμνο πειστική εμφάνιση και με οδηγούς τους Γρηγόρη Κατσαπρακάκη και Κώστα Στεφανουδάκη πήρε την νίκη και την  συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο Λαγουδάκης κορυφαίος Ρεθυμνιώτης, ενω ο Γ.Παπαδογιαννάκης χρησιμοποίησε και νέους αθλητές.

Την ερχόμενη Κυριακή, που είναι η αυλαία της κανονικής περιόδου, τελευταία αγωνιστική,η Μεσαρά,  υποδέχεται στις Μοίρες τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Χανίων που έχει κλειδώσει τη πρωτιά..


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΓΑΣ ΜΕΣΑΡΑΣ  41-57
Δεκάλεπτα: 12-26, 22-33 (ημ.), 35-45, 41-57.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γ. Παπαδογιαννάκης): Λαγουδάκης 13, Σκανδάλης 7, Τζαγκαρούλης 4, Γιάννης 4, Σταυρακάκης 2, Μπελιβανίδης 8 (1), Πρίμπας 3 (1).
ΓΑΣ ΜΕΣΑΡΑΣ (Δ. Δαριβιανάκης): Δαριβιανάκης Εμμ. 6, Κατσαπρακάκης Γρ. 16 (2), Κτιστάκης 3 (1), Στεφανουδάκης 14 (2), Κατσαπρακάκης Γ. 9 (1), Ορφανάκης 4, Τζωρτζακάκης 5 (1).


Μην αφήνουμε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες.

Οι διαχειριστές της σελίδας στο facebook "ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ BASKETBALL" και φανατικοί φίλοι της ομάδας, με ανάρτησή τους τονίζουν την αξία της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι αν στηριχτεί δυναμικά το άθλημα, υπάρχουν ευκαιρίες για ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών από την περιοχή και να μην αφήσουν οι ντόπιοι τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΤΣΙ ΗΣΥΧΑ, ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ FINAL FOUR ΑΝΔΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 2016-17! 

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ- ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΣΑΡΙΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ. ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΦΙΛΙΚΑ 
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ BASKETBALL

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.