Το πανόραμα της 17ης μέρας των παίδων Α'.


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή  η πολύ κρίσιμη 17η αγωνιστική της  Α΄κατηγορίας παίδων και το Ακρωτήρι  είναι αυτό που χαμογέλασε, όσον αφορά την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στο final four, ενώ ο Ανδρογέας, πανηγύρισε δίκαια την παραμονή του στην κατηγορία.

-Ο πρωτοπόρος Κύδων πέρασε κι από την Αλικαρνασσό, επικρατώντας του αξιόμαχου Ηροδότου με 33-53 , συνεχίζοντας με το απόλυτο νικών.

-Το Ακρωτήρι στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικράτησε του Εργοτέλη με 70-55 και βρίσκεται με το ένα πόδι στην τελική φάση, καθώς "εξουδετέρωσε" τον Κυριακάτικο αντίπαλό του και περιμένει το αποτέλεσμα του Ρέθυμνο BC.

Αν την άλλη Κυριακή 12/02 στις 14.00, το Ακρωτήρι κερδίσει την Πεδιάδα θα βρίσκεται στην τελική φάση.

-Το Ρέθυμνο BC, έκανε το χρέος του απέναντι στην φιλότιμη Πεδιάδα, επικρατώντας με 67-38 και πάει στο Ηράκλειο για τον τελικό για την πρόκριση 12/02 στα Δυο Αοράκια στις 18.00).

Πάντως οι Ρεθυμνιώτες έχουν δύσκολο έργο αφού εκτός από την νίκη θέλουν και την ήττα του  Ακρωτηρίου στην Χερσόνησσο.

-Ακόμα μια επιτυχία για το Ηράκλειο,που επικράτησε του ανταγωνιστικού ΟΦΗ στο ΒΑΚ με 48-61 και προετοιμάζεται για τον αγώνα με το Ρέθυμνο BC.

-Τέλος άξιος συγχαρητηρίων ο Ανδρογέας που με μια επιβλητική νίκη επί του ΑΟΑΝ με 52-43, εξασφάλισε την παραμονή του , στην πρώτη παρουσία στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα και η τελευταία (18η) αγωνιστική:

Βαθμολογία (17 αγώνες):

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.