Προκύρηξη Παμπαίδων-Παγκοραρσίδων-Μίνι 2017 .Έναρξη 04-05 Μαρτίου.


Ξεκινά το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (4και 5/03), τα τουρνουά Παμπαίδων & Παγκορασίδων ΕΚΑΣΚ με την συμμετοχή 31 ομάδων στους Παμπαίδες και 7 στις Παγκορασίδες και η Ένωση δημοσιοποίησε την προκήρυξη .

Το Τουρνουά Παμπαίδων με την ονομασία "Π.Βαρζακιάν", θα διεξαχθεί σε 6 ομίλους,  βάση γεωγραφικών κριτηρίων και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση στις 17/02 στις 17:00 και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί τότε, θα ξεκινήσει στις 04 Μαρτίου.


Το Παγκορασίδων "Σ.Γιαννουδάκη" θα γίνει σε δυο ομίλους, βάση γεωγραφικών κριτηρίων και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί, θα ξεκινήσει στις 04 Μαρτίου.

Στο Τουρνουά Παμπαίδων «Παύλος Βαρζακιάν» -Παγκορασίδων δικαιούνται να πάρουν μέρος Αθλητές-τριες που γεννήθηκαν το έτος 2002 και νεώτεροι-ρες.

Παράλληλα στις 05 Μαρτίου θα έχουμε την έναρξη των Μίνι τουρνουά της ΕΚΑΣΚ αγόρια και κορίτσια με συμμετοχή 37 ομάδων χωρισμένοι ανάμικτα σε 7 ομίλους.

Tα παρακάτω σωματεία (Αγόρια & Κορίτσια) που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Τουρνουά, χωρίζονται σε ομίλους βάση γεωγραφικών κριτηρίων και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Στο Τουρνουά Μίνι αγοριών & κοριτσιών δικαιούνται να πάρουν μέρος Αθλητές/τριες που γεννήθηκαν το έτος 2004 και νεώτεροι/ες.

2η ΦΑΣΗ
Μετά το τέλος των αγώνων της Α’ φάσης όλων των τουρνουά, θα διεξαχθεί αγώνας-γιορτή (All Star Game) στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών, στις 28/5/2017, στην οποία θα συμμετάσχουν κατόπιν ψηφοφορίας των προπονητών οι 24 καλύτεροι αθλητές/τριες από κάθε τουρνουά και με προπονητές των ομάδων αυτούς του αναπτυξιακού.

Για το λόγο αυτό, οι προπονητές όλων των ομάδων υποχρεούνται μετά την λήξη κάθε αγώνα στο πίσω μέρος του Φ.Α. να αναγράφουν τους/τις 3 καλύτερους αθλητές/τριες της αντίπαλης ομάδας.

Αναλυτικά όλη η προκήρυξη:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.