Ηράκλειο | Με Τσερκιτσόγλου και με ΨΥΧΗ στον "τελικό", με ΓΣΛ.


Στο παιχνίδι "τελικό", για την φετινή χρονιά το Ηράκλειο με το ΓΣ Λαρισσαίων την Κυριακή 12/02/17 στις 16:00 στα Δυο  Αοράκια, επικεντρώνεται το Ηράκλειο με τους "πονοκεφάλους", που είχε ο Γιάννης Βισκαδουράκης  να λιγοστεύουν.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς τον Λιανό, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα ενώ  μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισαν προβλήματα με ιώσεις κι άλλοι, μάλιστα την Πέμπτη ο Θέμης Κουπίδης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση. 

Στα καλά νέα είναι η επιστροφή του Πάλλη και αυτήν του Τσερκιτζόγλου καθώς ο τελευταίος χρεώθηκε με μια αγωνιστική ποινής και παίζει κανονικά την Κυριακή. . 

Ο δυναμικός φοργουόρντ να θυμίσουμε ότι τιμωρήθηκε  για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Ηρακλείου στον Χολαργό.

Ο έμπειρος γκαρντ εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη, και θα αγωνιστεί κανονικά στο «τελικό»της Κυριακής (12/2) με τον ΓΣ Λάρισας στα "Δυο Αοράκια".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο αθλητικός δικαστής της ΕΟΚ (Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο) επέβαλλε ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας  στον Π. Τσερκιτσόγλου (Ηράκλειο ΟΑΑ). Η ποινή επιβάλλεται για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση Α2 Ανδρών, Χολαργό-Ηράκλειο  (28/1/2017)".


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Στην φετινή χρονιά, μπορεί να πει κανείς ότι έγιναν από την αρχή πολλά λάθη , όμως η διοίκηση (επιτροπή μπασκετ), έχει αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της.

Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, το Ηράκλειο για μια ακόμη χρονιά, ανταποκρίνεται στο ακέραιο στις υποχρεώσεις του και ήρθε η ώρα οι παίκτες να φανούν αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας.

Οι δικαιολογίες, για τραυματισμούς, διαιτησίες, έλλειψη προπονήσεων στέρεψαν και οι αθλητές που συνθέτουν την ομάδα πρέπει να καταλάβουν που αγωνίζονται, να αφήσουν στην άκρη το "εγώ"  και να μπει το εμείς καθώς ΨΥΧΗ-ΠΑΘΟΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο που θα έρθει να στηρίξει την προσπάθεια να δηλώσει παρόν και να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πέρυσι στο μπαράζ κατάταξης ανόδου στον Παπάγο, (που είχαμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε), ο ΓΣΛ κατέβηκε με μισή ομάδα επτά παίκτες και ένα μίνι παίδα 12 ετών που αγωνίστηκε και το κέρδισε 78-70 βγάζοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Σε περίπτωση που το Ηράκλειο μπορέσει να καλύψει και την διαφορά της ήττας του α΄γύρου(83-64) θα καταφέρει να προσπεράσει την ομάδα της Λάρισας και να υπερέχει σε οποιαδήποτε ισοβαθμία με την ομάδα του "κάμπου".


Ρ. Τσουράκης: «Θέλουμε απεγνωσμένα τη νίκη με το Ηράκλειο»

Πηγή:"athleticlarissa.gr"     

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Γυμναστικού για τον κομβικό αγώνα με το Ηράκλειο την Κυριακή (4 μ.μ.) εκτός έδρας.

Ο Χανιώτης παίκτης του ΓΣΛ Ραφαήλ Τσουράκης δίνει το στίγμα: 

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το Ηράκλειο διαθέτει μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της. Οι παίκτες γνωρίζονται πολλά χρόνια μεταξύ τους και αυτό αποτελεί έναν έξτρα λόγο που καθιστά το παιχνίδι πιο δύσκολο.

Παρόλες τις δυσκολίες όμως είναι ένας αγώνας που θέλουμε απεγνωσμένα να κερδίσουμε και θα μεταβούμε στο Ηράκλειο διεκδικώντας με όσες δυνάμεις διαθέτουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου δηλώνει αποφασισμένη για να πετύχει νίκη μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (έχει κερδίσει μόνο το Ηράκλειο την 2η αγωνιστική), ενώ άπαντες επιθυμούν να χτίσουν το δικό τους σερί για να αποφύγουν την τελευταία θέση στη βαθμολογία στην οποία βρίσκονται.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.