Με ανατροπή διπλό οι κορασίδες του Εργοτέλη. Ευχαριστήριο Πλεξουσάκη.



Σπουδαίο διπλό των κορασίδων του Εργοτέλη στην Ιεράπετρα, που αν κι έχαναν στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο με ανατροπή και χωρίς την Κριμίλη, που δεν αγωνίστηκε, αλλά με κορυφαία την Μαρία Σεμερτζάκη, κατάφεραν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, επικρατώντας για την 14η αγωνιστική, της αξιόμαχης Ιεράπετρας με 44-47.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους για τις  κορασίδες τις Ιεράπετρας , ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Πλεξουσάκης δεν τις ξέχασε και με ανακοίνωση του στην σελίδα της ομάδας, τόνισε πόσο περήφανος είναι για την ομάδα ευχαριστώντας παράλληλα εκτός τις αθλήτριες γονείς και τεχνική ηγεσία.

"Σέ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, η ομάδα των κορασίδων μας δεν πήρε το ροζ φύλλο, παρά την φοβερή, για άλλη μια φορά, αγωνιστικότητα και προσπάθεια των κοριτσιών μας.

Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια στα παιδιά που αποτελούν αυτή την ομάδα, πόσο περήφανο με έκαναν (πιστεύω και τους γονείς τους) σε κάθε αγώνα τους φέτος, με την προσπάθειά τους και το πολύ όμορφο και οργανωμένο μπάσκετ που έπαιζαν. 

Στις καρδιές μας είναι αληθινές νικήτριες, για τους λόγους που έχω εξηγήσει πολλές φορές.

Τις καλώ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να είναι σίγουρες ότι θα ανταμειφθούν στο μέλλον, το οποίο οι ίδιες χτίζουν με τον κόπο τους.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω , εκτός από τα παιδιά , και τους γονείς τους που στάθηκαν δίπλα τους σε όλο αυτό το ταξίδι, καθώς και τον κόουτς κο Λευτέρη Στρατάκη για όλα και κυρίως για την πολύ σωστή διαχείριση των παιδιών.Συνεχίζουμε!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ 
Πρόεδρος Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ"

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 44-47
Δεκάλεπτα: 10-07, 18-13 (ημ.), 30-27, 44-47.
A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ(Στρατάκης-Μάλλιαρης): Κοσμίδη Δ., Αρχαγγελίδη-Μόργκαν 3, Ραϊνάκη 21(4), Φρονιμάκη, Δρίμτζια, Κονδυλάκη 4, Τρικοίλη 5, Παρσωτάκη Μ.,Αγγελοπούλου 2, Κορνιλάκη, Βογιατζάκη 7, Ρουμπάκη 2.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.(Χατζηδάκης): Σεμερτζάκη 35(5), Γιαλιαδάκη 2, Βάβαλη, Σαβουιδάκη, Αποστολοπούλου 2, Γιαννουλάκη Σ., Γαλανοπούλου, Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη Ε., Μέτα, Θωμά 2, Σωμαράκη 6(2).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.