ΟΦΗ | Κέρδισε και τον Μάριο Πρωτογεράκη.



Ο  ΟΦΗ επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας την Πεντέλη στο κλειστό του ΒΑΚ με 74-69, μια νίκη που τον βοηθά να πατήσει πιο γερά στην κατηγορία, όπως επεσήμανε και ο Γιάννης Κόκκινος. 

Ωστόσο μεγαλύτερο ωστόσο κέρδος για τους "ασπρόμαυρους" μπορεί να θεωρηθεί η εμφάνιση του Μάριου Πρωτογεράκη ο οποίος άρπαξε με τον καλύτερο τρόπο την (αρκετή χρονικά) παρουσία του στην ομάδα , εκμεταλλευόμενος την απουσία του τραυματία Μητρόπαπα.

Ο 19 χρονος αθλητής (γεννημένος το 1997) , βοήθησε  σε πολλούς τομείς την ομάδα του, σημειώνοντας 11 πόντους.

"Είχαμε και τον Πρωτογεράκη σε καλή μέρα. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε έναν παίκτη σε κάθε ματς”, τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ", ο οποίος σε συνεργασία με την διοίκηση παραμένουν πιστοί στο πλάνο τους, όπως είχαν αναγγείλει από την αρχή της σαιζόν , εμπιστεύονται τα νεαρά παιδιά  , όπως είναι ο νεαρός Πρωτογεράλκης, ο οποίος ξεχωρίζει στον ΟΦΗ. 

Ο Μάριος ξεκίνησε από τις υποδομές του Ηροδότου και πέρυσι μετακόμισε στο Ηράκλειο συμμετέχοντας σε αγώνες της αντρικής ομάδας, καθώς ο Βασίλης Ράλλης τον χρησιμοποίησε σε 19 αγώνες σημειώνοντας 14 πόντους με ένα τρίποντο.

Φέτος ο Γιάννης Κόκκινος τον εμπιστεύτηκε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του (15) και ο ταλαντούχος αθλητής δεν τον διέψευσε καθώς έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 59 πόντους με ένα τρίποντο με ατομικό ρεκόρ πόντων 15 στο εκτός έδρας αγώνα με τον Πόλις Καλλιθέας, ενώ έχει και δυο φορές από 11 πόντους.

Ακόμα μια επένδυση της ομάδας του ΟΦΗ και τα εύσημα ανήκουν  και τους ανθρώπους που την στελεχώνουν, που μετά από πολλά χρόνια (ίσως και για πρώτη φορά), στρέφουν το βλέμμα του προς τις υποδομές του με στόχο και πλάνο την αξιοποίησή τους και όχι την ματαιοδοξία της υψηλής Εθνικής κατηγορίας, στηριζόμενη σε "μισθοφόρους".

Γεγονός άξιο αναφοράς ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας τακτοποιούνται στην ώρα τους δείγμα ότι ο φετινός ΟΦΗ, έχει "νοικοκυρευτεί" σε όλα τα επίπεδα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.