AOK | Ευχαριστήρια ανακοίνωση, επέστρεψε ο Πούρος.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά, , με το βλέμμα να στρέφεται στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Δειλινό.

Ο Δημήτρης Ροδάς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Πούρο, που μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την επιτυχημένη εκδήλωση παρουσίασης του Α.Ο.Κ.Χανιά.

Με αφορμή την εκδήλωση παρουσίασης του Α.Ο.Κ. Χανιά που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (15/2) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, το Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

– Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη

– Τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και τον Αντιδήμαρχο Χανίων, υπεύθυνο αθλητισμού κ. Γιώργο Κουκλάκη.

– Τον Δήμαρχο Κισσάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη

– Τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πλατανιά, κ. Γαβριήλ Κουρή, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαλανδράκη

– Τον εκπρόσωπο του Κύτταρου Χαλέπας κ. Μανώλη Σαλεβουράκη

– Την Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Χανίων κ. Σοφία Μαλανδράκη

– Τους εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων των Χανίων, διαφορετικών αθλημάτων

– Την Υπεύθυνη Χορηγιών και Επικοινωνίας της ΑΝΕΚ Lines κ. Άννα Νικολακάκη

– Τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Εθνικής ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος”, κ. Νίκο Φλέκκα

Ευχαριστούμε επίσης, ξεχωριστά, το διεθνή καλαθοσφαιριστή Μανώλη Παπαμακάριο, οποίος, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, ήρθε στα Χανιά για να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση και να απευθύνει χαιρετισμό στην νέα προσπάθεια που ξεκινά ο σύλλογός μας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τους εκπροσώπους των μεγάλων χορηγών μας:

– Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Καψανάκη και τον Προϊστάμενο Κίνησης κ. Μιχάλη Τσουπάκη

– Την ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε.που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Μανώλη Αποστολάκη

Τους χορηγούς μας:
ΣΥΝ.ΚΑ., Οπωρολαχανοπαντοπωλείο “Σκορδυλάκης”, Ψητοπωλείο “Πέτρα”, Car Rental “Europrent”, Ταβέρνα “Αχιλλέας”, Οινομαγηρείο “Αγαπήνης”, Τεχνική Εταιρεία “Μιχ.Τσόντος”, Ψησταριά “Ρούμελη”, Ψητοπωλείο “Βαντές”, Planet Fitness, Ψαροταβέρνα “Τα Νεώρια”, Ψαρομαγειρίο “Το Μαριδάκι”, Tartufo Italian Restaurant, Πρατήριο Καυσίμων ΕΚΟ (Γαλιάτσος Χρ.), Μαγειρειό “Ρίζες”, Κρεοπωλείο “Μπούρμπος”, Bodytec, Pet Shop Boy, Creperie “Ζάχαρη και Αλάτι” και Soul Barbeque.

Ευχαριστούμε επίσης την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων για τη διεξαγωγή της παρουσίασης του συλλόγου μας, αλλά και για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε.

Επίσης, την Προϊστάμενη τμήματος Δία Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης κ. Κατερίνα Ζομπανάκη που η συνδρομή της στην εκδήλωση ήταν εξόχως, πολύτιμη.

Ακόμα, την εταιρεία Αφοι Χιωτάκη ΑΒΕΕ για την προσφορά του πλούσιου “μπουφέ” μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Επιπλέον, την τυροκομική εταιρεία Κωστάκη Ο.Ε..

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Χανίων και Κρήτης για την προβολή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο της εκδήλωσης, όσο και ευρύτερα των τεκταινόμενων του συλλόγου μας. η συνδρομή τους είναι πολύτιμη.

Επίσης, τον βραβευθέντα φωτογράφο Στράτο Σολανάκη που εθελοντικά κάλυψε την εκδήλωση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.