Νίκη στην παράταση για τον ΑΟΚ ,επί του Ηροδότου.


Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με απόλυτες ισορροπίες ο ΑΟΚ Χανιά επικράτησε του Ηροδότου στον Κλαδισσό με 65-61, στην παράταση και απολαμβάνει την κορυφή μαζί με τον Κύδων.

Οι φιλοξενούμενοι με αρκετούς νεαρούς παίκτες έφτασαν στην… πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό , καθώς ο Καθαράκης ήταν έτοιμος να χαρίσει την νίκη με λει απ όμως ο Βρεττός είχε αντίθετη άποψη και τον έκοψε.

Ωστόσο οι παίκτες του Μάνου Σηφομιχελάκη, έκαναν μια αρκετά καλή προσπάθεια, κέρδισαν εντυπώσεις η οποία, ωστόσο, δε συνδυάστηκε την τελευταία στιγμή,από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το δελτίο τύπου της Χανιώτικης ομάδας αναφέρει:

Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του ΑΟΚ Χανιά που επικράτησαν του Ηρόδοτου στην παράταση με 65-61, σε ένα παιχνίδι “θρίλερ”. 

Ο ΑΟΚ πήρε μια νίκη σημαντική, με ηρωικό τρόπο. Ο ΑΟΚ έπαιξε στην τέταρτη περίοδο και στην παράταση χωρίς τον τραυματία Πούρο (γύρισε το πόδι του), τον Σκαμνάκη που αποβλήθηκε με 5 φάουλ και τον Γκιούλη που ήταν απών.

Ο Ηρόδοτος κρατούσε την νίκη στα χέρια του αφού προηγήθηκε με 49-54, 2 λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο οι γηπεδούχοι με κατάθεση ψυχής και με κορυφαίο τον Σαράντη έστειλαν το ματς στην παράταση. 

Μάλιστα, 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Βρεττός έκοψε σε λέι απ τον Καθαράκη που ήταν έτοιμος να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Η παράταση ήταν επίσης αγωνιώδης με τον ΑΟΚ να είναι πιο ψύχραιμος και να φτάνει στην νίκη με 65-61.

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ  65-61 (παράταση)
Διαιτητές: Μπανασάκης, Πετράκης
Δεκάλεπτα: 14-13, 29-29 (ημ.), 44-42, 54-54 (καν.διαρ.), 65-61 (παραταση)

ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ (Δ.Ροδάς): Αρβανιτάκης, Ερηνάκης, Βρεττός 3, Αλμπάνης, Σαράντης 19 (1), Βούρβαχης 2, Πούρος 8 (1), Μουντάκης 3, Σκαμνάκης 17 (1), Παπαδάκης 9, Δεληδήμος 4, Κοτσομύτης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Ε.Σηφομιχελάκης): Σταθάκης 19 (1), Σμαραγδάκης, Παπαδάκης 17 (4), Καθαράκης 4, Φουκάκης, Σκαραντωνάκης, Δαγαλάκης 17 (3), Χαμαμτζής, Σκουλούδης, Αλετράς 4, Ρεμιδιανάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.