Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Με ανατροπή την νίκη ,συνεχίζει το σερί νικών ο ΑΟΚ.



Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟΚ καθώς με ανατροπή στην τελευταία περίοδο επιβλήθηκε με 67-64 απέναντι στη σοβαρή ομάδα της Ιεράπετρας, διατηρώντας τον (μόνο πλέον) στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Πηγή φώτο : "Stratos Solanakis‎".

Το δελτίο τύπου της ομάδας του ΑΟΚ Χανιά:

Μολονότι έχανε για 36 λεπτά και μάλιστα, έως και 15 πόντους, ο ΑΟΚ Χανιά γύρισε το ματς και πέτυχε μεγαλειώδη νίκη με 67-64 επί της Ιεράπετρας. Η ομάδα μας έπαιξε “ατσάλινη” άμυνα στην 4η περίοδο και κατάφερε να πάρει την νίκη που την φέρνει μια ανάσα από την τετράδα!

Επιθετικές αιχμές για τον ΑΟΚ, οι Σαράντης και Σκαμνάκης, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Παπαδάκης που παίζει δανεικός στην ομάδα μας από την Ιεράπετρα.

Ο ΑΟΚ έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική (δεν παίζει με Ηράκλειο) και θα αγωνιστεί αρχές Μαρτίου με το Δειλινό στο κλειστό Κλαδισού

ΑΟΚ ΧΑΝΙΩΝ - ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ  67-64
Διαιτητές: Κατσαπρακάκης Χ., Αρτεμάκη Δ.
Δεκάλεπτα:: 16-22, 28-34 (ημ..), 36-47, 67-64

A.Ο.Κ. ΧΑΝΙΑ (Δ.Ροδάς): Αρβανιτάκης, Ερηνάκης, Βρεττός, Αλμπάνης, Σαράντης 28 (3), Βουρβαχάκης, Κοτσομύτης, Μουντάκης, Σκαμνάκης 15(1), Παπαδάκης 12 (2), Δεληδήμος 4, Γκιούλης 8.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Γ.Γαϊτανάκης): Χατζάκης, Κοροβέσης, Πλακογιαννάκης 12(2), Βασιλειάδης 20(1), Στρατάκης 13, Κολοβός 19(5), Χατζηϊωαννίδης, Δημογεροντάκης, Αρώνης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.