Ψήφισμα του ΓΑΣ Μεσαρά για την Β.Μανασάκη.



Ψήφισμα για τον αναπάντεχο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη Βιργινίας Μανασάκη-Ταβερναράκη  εξεδωσε ο ΓΑΣ Μεσσαρά.

Η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ.  μετά από την θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης μας Βιργινίας Μανασσάκη συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση .

Δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας ιδιαίτερα αγαπητός  και άξιος άνθρωπος τόσο πρόωρα. 

Το κενό της απώλειας μεγάλο και δυσαναπλήρωτο , το χαμόγελο και η ευγένεια της θα μείνει για πάντα μέσα μας , σε ευχαριστούμε για την προσφορά  σου στον τόπο μας και στον σύλλογο μας . 

Το Δ.Σ.   αποφάσισε :
1. Να παραστούν τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
2. Να κατατεθούν στη μνήμη της, χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.
3. Να εκφράσει το Διοικητικό Συμβούλιο τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της 
4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο της Κρήτης.

Αφού συντάχθηκε το παρόν υπογράφτηκε από όλα τα μέλη του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ.
ΜΟΙΡΕΣ 20/01/2017".


Λίγα λόγια για την Αντιπεριφερειάρχη (πηγή:e-mesara.gr):

Λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά της (είχε γεννηθεί στις 2 του Φλεβάρη το 1974),  έφυγε από τη ζωή η Βιργινία Μανασάκη, η Μεσαρίτισα Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Ενέργειας και Βιομηχανίας!

α παιδικά και μαθητικά της χρόνια έζησε με την οικογένειά της στις Μοίρες όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο.

Πέρασε στο Πολυτεχνική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απ΄ όπου απεφοίτησε το 1997 ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ενώ ολοκλήρωνε αυτό τον καιρό και τη διδακτορική της διατριβή.

Στην πολιτική αναμείχθηκε το 2011 όταν ήταν υποψήφια και εξελέγη με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Κρήτη Σταύρου Αρναουτάκη!

Ήταν σύζυγος του Γιώργου Ταβερναράκη πολιτικού μηχανικού από το Τυμπάκι και μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους, το Νικόλα και τον Εμμανουήλ.

Από χθες επικρατεί θρήνος στη Μεσαρά…

Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη και πόνο, καθώς η Βιργινία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και μαζί στα στις Περιφερειακές εκλογές ερχόταν πρώτη σε ψήφους στη Μεσαρά.

Ήταν πάντα δίπλα στους ανθρώπους, δίπλα στους φορείς, βοηθούσε και στήριζε, δείχνοντας με τον τρόπο της την αγάπη της για τη Μεσαρά…

Αύριο Κυριακή η Μεσαρά, το Ηράκλειο και η Κρήτη όλη, αποχαιρετούν την αγαπημένη Βιργινία που έφυγε από τη ζωή τόσο  νωρίς!

Από τις 2.00 το μεσημέρι η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 3:00 το μεσημέρι!

Η ταφή της θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο του Ηρακλείου. 

Η σορός της έφτασε στο Ηράκλειο από τη Θεσσαλονίκη, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσα σας!

Καλό Παράδεισο να έχει η ψυχή της…
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.