Διεθνή διάκριση για την διαιτητή Καρανικόλα Έλενα(pics).


Την περασμένη Κυριακή 15/1/2017 διεξήχθη ο τελικός κυπέλλου γυναικών της Βρετανίας <<WBBL>> μεταξύ των Nottingham Wildcats - Manchester Mystics στο Barclaycard Arena (National Indoor Arena) του Birmingham. 

Στον συγκεκριμένο αγώνα ορίστηκε να διευθύνει μαζί με τους κκ. Ian Lester και Radhouen Foudhaili το μέλος και πρώην Eιδική Γραμματέας του ΣΥΔΚΑΚ κα Καρανικόλα Έλενα. 

H Καρανικόλα Έλενα ξεκίνησε από τη σχολή διαιτησίας που οργάνωσε ο Σύνδεσμος μας το 2009 και αξιολογήθηκε στη Γ εθνική κατηγορία το 2012. 

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετοίκησε στο Λονδίνο, όπου ακολουθεί μια συνεχή ανοδική και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της διαιτησίας.

Ο συγκεκριμένος ορισμός επισφραγίζει την αξιοπιστία που διέπει τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ, καθώς είναι εμφανής η σκληρή δουλειά που καταβάλλουν στο σύνολο τους για να διατηρηθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να τη συγχαρούν για τη διάκριση στον κορυφαίο αγώνα της συγκεκριμένης διοργάνωσης και να της ευχηθούν αυτή να είναι μόνο η αρχή για μια πορεία γεμάτη επιτυχίες.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.