Παίδων Α' | Το πανόραμα της 15ης αγωνιστικής.


Ο Κύδων ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής των παίδων ΕΚΑΣΚ, επικρατώντας του Ηράκλειο με 71-54 και εξασφάλισε την πρωτιά , έχοντας το απόλυτο νικών.

-Ο Εργοτέλης επικράτησε στο ΒΑΚ στο τοπικό ντέρμπι του ΟΦΗ με 47-67 και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση, έναντι των αντιπάλων του.

-Το Ακρωτήρι πήρε σπουδαίο διπλό στο Ρέθυμνο με 48-60, επί του Ρέθυμνο BC, και το έπιασε στην 4η θέση , διεκδικώντας επί ίσοις όροις την είσοδό του στην τελική φάση.

-Ο Ηρόδοτος επικράτησε στην Αλικαρνασσό, του Αγίου Νικολάου με 65-51 και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, έχοντας στην σύνθεσή του Παμπάιδες και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει του χρόνου.

-Τέλος ο Ανδρογέας, πήρε κι αυτός νίκη παραμονής, επικρατώντας την Πεδιάδα στο Λίντο με 58-41, σε μια χρονιά που κρίνεται απολύτως επιτυχημένη αν δει κάνεις ότι η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α΄κατηγορία, αναδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά του Πέτρου Κουμιανάκη.

-Πεδιάδα και ΑΟΑΝ κάνουν σχέδια (πιθανότατα) για την Β΄κατηγορία του χρόνου.

Τα αποτελέσματα και η επόμενη (16η ) αγωνιστική:

Η βαθμολογία:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.