Άλλη μια νίκη για τις Γυναίκες του ΟΑΧ.


Χαρακτήρα πρωταθλήτριας συνεχίζει να δείχνει ο ΟΑ Χανίων, η οποία παρέμεινε αήττητη σε ένα ακόμα παιχνίδι (αφορούσε την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γυναικών ΕΚΑΣΚ), κάμπτοντας άνετα εντός έδρας την αντίσταση του Εργοτέλη με 96-42!

Η επιστροφή της Καζαντζή , έδωσε έξτρα δύναμη στην περιφέρεια του Μιχάλη Κασικτσόγλου, ο οποίος είδε τις παίκτριες του να παλεύουν με ζήλο και πάθος.

Η αμυντική λειτουργία της Χανιώτικης ομάδας περιόρισε αρκετά με την τακτική της τις Βασιλάκη-Καραπιδάκη, που ήταν οι πρώτες σκόρερς των "κιτρινόμαυρων".

Από την άλλη η Καζαντζή όπως προείπαμε  έδωσε με συνέπεια λύσεις από την περιφέρεια, όπως και η Βαρυπατάκη, ενώ παίκτρια-κλειδί ήταν η Ακρίβου, η οποία πρόσφερε σημαντικά σουτ.

Η διαφορά  άνοιξε ιδιαίτερα, από το πρώτο δεκάλεπτο καθώς ο ΟΑΧ ήταν ανώτερος και πήρε το ροζ φύλλο που την κρατάει μόνη, πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ  - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 96 - 42
Δεκάλεπτα: 32-08,55-15 (ημίχ.),75-25,96-42

ΟΑΧ(Κασιτκσόγλου): Κασσωμένου 6, Θωμά 8, Γιαννοπούλου 8, Ακρίβου 14, Βαρυπατάκη 17, Καζαντζή 33(5), Παπαδοκωστάκη 10.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης) : Γιαννακοπούλου, Βασιλάκη 11, Καραπιδάκη 10, Ξενάκη 2, Αποστολοπούλου 6, Μέτα, Μανωλάκου Α. 2, Γιαννουλάκη Σαβ. , Μαρτιμιανάκη 7, Γιαλιαδάκη, Μανωλάκου Σ. 4.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.