Το ντέρμπι στην Ιεράπετρα.Δηλώσεις Γαϊτανάκη.


Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η Ιεράπετρα, ξεπερνώντας τα...απόνερα που προκάλεσε το προηγούμενο παιχνίδι με την Μεσαρά, έκαμψε την αντίσταση του πρωτοπόρου Κύδων, καθώς τον νίκησε εντός έδρας με 76-55.

Οι γηπεδούχοι, επέβαλαν τον ρυθμό τους μετά τον δεύτερο δεκάλεπτο, έχτισαν διψήφια διαφορά, την οποία διεύρυναν ως το τέλος.

Ο Μαρίνος Γαϊτανάκης είχε σε  εκπληκτική μέρα τον Πλακογιαννάκη, ενώ σημαντική η βοήθεια των Βασιλειάδη, Μάλλιαρη, Κολοβό και Στρατάκη.

Ο Στέλιος Καρκανάκης, είδε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την ομάδα του να μην αποκτά το ροζ φύλο είδε τους Ζανιδάκη και Λυρώνη, κορυφαίοι για την ομάδα του.


ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ 76-55
Δεκάλεπτα: 18-18, 40-26 (ημίχ.), 56-37, 76-55
Διαιτητές: Χαλαμπαλάκης-Σμυρνάκης

ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ): Κοροβέσης 2, Πλακογιαννάκης 22(3), Μάλλιαρης 15(1), Βασιλειάδης 17, Στρατάκης 10, Κολοβός 10(2), Χατζηιωαννίδης Π., Δημογεροντάκης, Χατζηιωαννίδης Γ. Πάγκαλος, Χριστοδουλάκης. 
ΚΥΔΩΝΑΣ (ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ): Μποκαλίδης 2, Λυρώνης 14(2), Μαγγελάκης, Ζανιδάκης 19(1), Μαρινάκης 10, Κασίμης 3, Κατσίμπας, Τούπας 3, Πρωτογεράκης 4. 

Δηλώσεις Προπονητή Μ.ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ : "Σημαντική νίκη ψυχολογίας".

" Θέλω μέσα απο την καρδία μου να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τη σημερινή τους απόδοση και την κατάθεση ψυχής που έκαναν μέσα στο γήπεδο. 

Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας κυρίως γιατί καταφέραμε στο τέλος και πήραμε και την διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα (75-55). 

Η ομάδα ήταν πολύ επηρεασμένη ψυχολογικά από τα γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής και γενικά περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. 

Δεν μπορώ να μην δώσω συγχαρητήρια στους δύο διαιτητές της αναμέτρησης οι οποίοι με "εμπειρία" κράτησαν το παιχνίδι και δεν είχαμε παρατράγουδα όσον αφορά τα νεύρα μεταξύ των παικτών."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.