Ρέθυμνο Cretan Kings | Ήττα στην έδρα του, από τον Κολοσσό.



Το Ρέθυμνο Cretan Kings (6-8), έχασε την συγκέντρωσή του στο φινάλε και ηττήθηκε στο "Μ.Μερκούρη",με 83-77 από τον Κολοσσό Ρόδου (8-6) που πήρε πολύ σημαντικό διπλό  που του δίνει προβάδισμα για την κατάληψη της 5ης θέσης στην Basket League.

Καθοριστικός για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπαδάκης με 10 πόντους, όλους στην τελευταία περίοδο, την ώρα που οι Ρέλεφορντ (17π), Ρέντικ (13π) και Άχονεν (17π) έδωσαν με τη σειρά τους σημαντικές επιθετικές λύσεις.


Ο Γκάρι Τάλτον (17π) ήταν ο κορυφαίος για το Ρέθυμνο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς Κωνσταντινίδης είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τους Άρντολντ και Φιτζπάτρικ.

Το τελικό 83-77 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάληψη της 5ης θέσης στον Κολοσσό, ενώ το Ρέθυμνο εκτός από την ήττα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τις έντονες λογομαχίες μεταξύ του Κωνσταντινίδη και των Φιτζπάτρικ-Άρνολντ.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.