Έχασε με "κάτω χέρια" το Ρέθυμνο Cretan Kings.



Ευρείας έκτασης ήττα γνώρισε με 98-50 από τον Άρη στο Nick Galis Hall, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League, συνεχίζοντας την καθοδική τους πορεία, καθώς ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα τους και έπεσαν στο 6-9 ρεκόρ. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στην εξαιρετική άμυνα του Άρη που κράτησε μόλις στους 50 πόντους το Ρέθυμνο Cretan Kings και το πενιχρό 27% εντός παιδιάς, την εκπληκτική δημιουργία (26 ασίστ) και τα πολύ καλά ποσοστά τόσο στα δίποντα (62%), όσο και τα τρίποντα (45%).

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους (7/8 δίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 18’10” συμμετοχής.

Είναι χαρακτηριστικό πως δέκα διαφορετικοί παίκτες σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο τέλος του ματς μονάχα ο Τζάστιν Τζάκσον έμεινε χωρίς πόντο. 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη δημιούργησε διαφορά δεκαεπτά πόντων τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 23-6 και έφτασε στο +20 ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 46-26. Στο τρίτο δεκάλεπτο του ματς, που έγινε στο Αλεξάνδρειο, η διαφορά ανέβηκε μέχρι το +37, όταν διαμορφώθηκε σκορ 75-38.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings, έχασε τον Τάλτον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Γιαννόπουλος.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν υπήρχε ηρεμία καθώς δεν έλειψαν και τα νεύρα μεταξύ του Σίμτσακ και του Κωνταντινίδη μετά το τέλος του αγώνα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.