Ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά μίνι μπάσκετ.Δηλώσεις Κ.Βαρδαβά (video+pics).


Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , στα πλαίσια του προγράμματος ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ 2016, που διοργάνωσε, με τη συνεργασία της ΕΚΑΣΚ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Νέο κλειστό γυμναστήριο 2 Αοράκια πραγματοποίησε την τελετή λήξης του τουρνουά . 

Πριν από την τελετή λήξης έπεσε η αυλαία των αγώνων που συμμετείχαν 11 σύλλογοι ,με 31 ομάδες, με 571 παιδιά, 12 χρονών και μικρότερα από Ηράκλειο, Αρχάνες, Μεσσαρά και Άγιο Νικόλαο ,έγιναν 100 αγώνες στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης, με εν ενεργεία διαιτητές και κριτές και με ιατρική παρουσία και φροντίδα.

Καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων μαζεύτηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, έργο το οποίο ανέλαβε η Αρχιεπισκοπή Ηρακλείου.

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) , συγχαίρει όλες τις ομάδες και τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του  και εύχεται σ όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Βίντεο με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Κ.Βαρδαβά:

Φωτορεπορτάζ:








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.