ΑΟΚ Χανιά | Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία.


Μπορεί ο ΑΟΚ Χανιά να διάγει ημέρες …χριστουγεννιάτικες, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Ροδάς και οι συνεργάτες του δε θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη συγκεκριμένη περίοδο.

Από τη Δευτέρα (19/12) λοιπόν ξεκίνησε μίνι προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί “φρέσκια” και με γεμάτες μπαταρίες στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. 

Μάλιστα, τη Δευτέρα το βράδυ έλαβε χώρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τους παίκτες της ομάδας  να καταναλώνουν αρκετά χιλιόμετρα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΚ εμφανίστηκε ανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος, αφού η ομάδα συμπληρώθηκε την ύστατη ώρα και φυσικά δεν είχε πραγματοποιήσει προετοιμασία.

Οι παίκτες του ΑΟΚ θα πάρουν ρεπό μέσα στα Χριστούγεννα μεταξύ 23 και 26 Δεκεμβρίου και 31/12-2/1. Από 3/1 ξεκινούν κανονικά οι προπονήσεις ενόψει των αγώνων του β’ γύρου της ΕΚΑΣΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.