Συνέχεια στις επιτυχίες για το Εφηβικό του Εργοτέλη.


Η 12η “στροφή” του δεύτερου ομίλου των Εφήβων ξεκίνησε χθες (3/12) με τον Εργοτέλη να κερδίζει στο τοπικό ντέρμπι το Ηράκλειο 2 στην Αλικαρνασσό, με 90-53 και να...παίρνει την ρεβάνς, για λογαριασμό των παίδων, που ηττήθηκαν από τον ίδιο αντίπαλο, με παρόμοια διαφορά..

Ο Εργοτέλης μπήκε στο παρκέ με… φορά και διάθεση να επιβάλει τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας υπέρ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. 

Με όπλο τους την εξαιρετική άμυνα, οι παίκτες του Γιάννη Τζάνη μπλόκαρον το Ηρακλειο2 και διεύρυναν την διαφορά στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν στην επανάληψη,  όμως, δεν κατάφεραν να αντιδράσουν ουσιαστικά. 

Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Καββαλαράκης πρωτοστάτησε ώστε η απόσταση να διευρυνθεί και πάλι και να καταλήξει στο τελικό 90-53


ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 2  90-53
Δεκάλεπτα:  23-17, 42-26 (ημίχ.), 67-39 ,90-53.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ(Τζάνης Ι.): Γαλανάκης 15 ,Ξενάκης 3 ,Μέτα ,Νησωτάκης 6 ,Τερζάκης 5 , Βασιλείου ,Χασάπης 6,Κεφαλογιάννης  4 ,Καββαλαράκης 31 ,Μανιαδής  12 ,Μαρκογιαννάκης 8
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2(Κουρουζίδης): Γεωργόπουλος 12, Τζανάκης 6, Δανδούτης ,Μυκωνιάτης ,Πέτρου  12, Μαρκάκης ,Ασκορδαλάκης 10 ,Τσικνάκης ,Γιακουμάκης ,Ασλανίδης ,Ινιωτάκης 6 ,Γιακουμάκης 7.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.