Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Συνέχεια στις νίκες για την Μεσσαρά.


Σημαντικό διπλό σήμερα το απόγευμα (04/12), για τους άνδρες του ΓΑΣ Μεσαράς με 52-61, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χερσονήσου με αντίπαλο την Πεδιάδα  ΑΟΧ , και συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς σημείωσε την τρίτη σερί νίκη της.

Η ομάδα του Διογένη Δαριβιανάκη, ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι  καθώς βρέθηκε να προηγείται στο δεκάλεπτο με 11-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε απόλυτη ισορροπία (11-11), με τους γηπεδούχους να δείχνουν χαρακτήρα και να πηγαίνουν για πρώτη φορά στ αποδυτήρια, έχοντας εις βάρος τους την μικρότερη δυνατή διαφορά.

Με την ίδια εικόνα να συνεχίζεται και στην τρίτη περίοδο, και με απόλυτη ισορροπία ξανά, οι δυο ομάδες, έμειναν κοντά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου  (13-13) και 44-45 σκορ.

Ωστόσο στην τελευταία περίοδο η ομάδα των Μοιρών, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν τη νίκη, καθώς αύξησαν σημαντικά την πρωτοπορία και τη διατήρησαν ως το τέλος. 

Με το πέρασμα των λεπτών οι παίκτες του Δ.Δαριβιανάκη παίζοντας εξαιρετική άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση,  αύξαναν όλο και περισσότερο την απόσταση, πανηγυρίζοντας τελικά όχι απλά τη νίκη, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίζουν το θετικό σερί και ανεβαίνουν στην βαθμολογική κατάταξη.

ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ- ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ  52-61
Δεκάλεπτα: 11-14, 31-32 (ημίχ.), 44-45, 52-61.

ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ(Μαυρόπουλος Χ.): Τσαφαντάκης, Σηφάκης 7, Πετράκης 11, Κουτρούλης 4, Σταθάκης, Φασουλάκης 18, Δράγαζης, Καραγιαννάκης , Στεβοβιτς, Χωματάς 4, Πυργιώτης 8, Σπηλιόπουλος.
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Δαριβιανάκης Δ.): Πατεράκης, Τζωρτζακακης, Χαραλαμπάκης Γιάννης 11 (1), Κατσαπρακακης Γιώργος 9, Κατσαπρακακης Γρηγόρης 5, Μακρακης Μανώλης 2, Κτιστακης Παναγιώτης 8, Δαριβιανακης Μανώλη 12, Ορφανάκης 6 , Στεφανουδάκης 8.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.