"Φυσιολογική" ήττα στο ΣΕΦ για το Ρέθυμνο Cretan Kings.



Το  το Ρέθυμνο  Cretan Kings , σε ένα ματς που δεν είχε σε υψηλό επίπεδο οσoν αφορά βαθμολογικούς στόχους ηττήθηκε με 83-58 απο τον Ολυμπιακό παρά τις απουσίες των Χάκετ και Μάντζαρη και παρέμεινε αήττητος μετά από 10 αγωνιστικές. 

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού  η φάση που ο Κεμ Μπιρτς στο τέλος της πρώτης περιόδου προσπάθησε να καρφώσει αλλά ο Τορλίν Φιτζπάτρικ τον έκοψε με εντυπωσιακό τρόπο.

Επίσης εντυπωσιακό ήταν στην δεύτερη περίοδο το κόψιμο του Παπαπέτρου στον Άρνολντ.

Αξιοσημείωτα στατιστικά οτι ο Ολυμπιακός έκανε 14 λάθη που έκανε ενώ οι Κρητικοί ότι δέχτηκαν 15 πόντους από τις αργές επιστροφές τους στην άμυνα.


Στο ματς οι Πειραιώτες έπαιξαν καλή άμυνα και στην επίθεση είχαν πολλές λύσεις προσφέροντας όμορφο θέαμα. 

Σε αυτό συνέβαλλαν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι επίσης είχαν εξάρσεις θεάματος όποτε μπορούσαν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Βασίλη Τολιόπουλο να παίζει καλά, τον Ιωάννη Παπαπέτρου να σκοράρει 13 πόντους και τον Δημήτρη Αγραβάνη να επιστρέφει υγιής. 

Παρά τις πολλές αλλαγές λοιπόν, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.

Από το ξεκίνημα οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δε θέλησαν να αφήσουν περιθώριο ελπίδας στους Κρητικούς κι έτσι πολύ γρήγορα πήγαν σε διψήφια διαφορά πόντων την οποία σταδιακά φρόντισαν να μεγαλώνουν. 

Με τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου έγινε το 37-18 (14’) ενώ λίγο αργότερα ο Πάτρικ Γιανγκ έκλεψε τη μπάλα και καρφώνοντας στον αιφνιδιασμό έστειλε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους (47-26, 18’).

Το  Ρέθυμνο  Cretan Kings δια χειρός Τορλίν Φιτζπάτρικ και εν συνεχεία Χάρη Γιαννόπουλου μείωσε σε 54-40 (25’). 

Οι Πειραιώτες ήταν φλύαροι, έκαναν εύκολα και αβίαστα λάθη ενώ έμειναν για περίπου 4:30 χωρίς πόντο. Η άμυνα ήταν εκεί όμως και έτσι η διαφορά έπεσε (58-44, 29’). 

Σε εκείνο το σημείο η σοβαρότητα επέστρεψε και με πέντε πόντους του Παπαπέτρου ξεκίνησε ένα σερί 9-0 (69-46, 32’). 

Ο Ολυμπιακός μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα με τον Δημήτρη Αγραβάνη να παίρνει χρόνο συμμετοχής μετά από 28 μέρες.

Τα στατιστικά του αγώνα:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.