Νέο ξεκίνημα με Παγκράτι, θέλει να κάνει το Ηράκλειο (Video).


Το "Ηράκλειο" θα υποδεχτεί το Παγκράτι το Σάββατο (19/11) στις 17.00, στα "Δύο Αοράκια", για την 7η αγωνιστική της Α2, με στόχο την επιστροφή στις νίκες έπειτα από τα πέντε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τα οποία έχουν κρατήσει την ομάδα του Γιάννη Βισκαδουράκη πλέον (μετά την απομάκρυνση του Β.Ράλλη), χαμηλά στην βαθμολογία.

Μετά από έξι χρόνια στον πάγκο του "Ηρακλείου", ο Βασίλης Ράλλης αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο έπειτα από απόφαση της διοίκηση του συλλόγου. 

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Α2 είχαν "βαρύνει" το κλίμα στην ομάδα και έτσι ήρθε το διαζύγιο.

Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός της ομάδας, Γιάννης Βισκαδουράκης, προπονητής και των Νέων και εφήβων του "Ηρακλείου".

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το σύλλογο, αποτελεί ένας από τους πλέον ανερχόμενους προπονητές της Κρήτης και πήρε "ψήφο εμπιστοσύνης" για την επόμενη μέρα στην ιστορική ομάδα της πόλης, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Παγκράτι στα "Δύο Αοράκια".

Το Παγκράτι βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και μετρά όπως το Ηράκλειο 1-5 νίκες, ενώ το προηγούμενο Σάββατο γνώρισε μια καθοριστική ήττα στην έδρα του από την Καβάλα.


Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να κάνει μια νέα αρχή με δεδομένο τα δύο συνεχόμενα "εύκολα" ματς που ακολουθούν (επόμενο με Καβάλα) και ο Γιάννης Βισκαδουράκης αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δώσει το βάρος στην ανύψωση της ψυχολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να ενισχύσεις τις προσπάθειες των αθλητών ώστε η ομάδα να πετύχει την νίκη που τόσο χρειάζεται, όπως αναφέρει και το σποτ - pre game του ματς:

Α2  ΑΝΔΡΩΝ
ΑΟΡΑΚΙΑ  17.00  ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΟΑΑ - ΑΟ  ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
(Δ) Αναστόπουλος Α. - Δαρλαμήτσος – Κωνσταντινίδου (Μαχαιριανάκης)
(Κ) ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ (Σ) – ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤ.(Β) – ΒΑΡΟΥΧΑ ΑΝΘ(Χ) - ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ(24)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.