Εργοτέλης | Θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με αρχή τον Τρίτωνα.


Τέλος στο αρνητικό σερί θα προσπαθήσει να βάλει ο Εργοτέλης την Κυριακή στο "Λίντο" (20/11 - 16.00), καθώς απέναντι του θα έχει μια ομάδα με τους ίδιους στόχους (Τρίτωνας) στην κατηγορία και σίγουρα αυτό δίνει μια επιπλέον σημασία στο ματς.


Ο Τρίτων έχει  ως τώρα τρεις νίκες και τέσσερις ήττες και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας τον Νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σπύρος Γεωργουτσος αναρρώνει από μια ίωση, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής, όπως και οι Χουχούμης - Σταμάτης, οι οποίοι θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Μακράκη.

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" σε δηλώσεις του στη "neakriti.gr", τόνισε ότι: "είναι  ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Τρίτων στελεχώνεται από έμπειρα παιδιά.
 Εμείς έχουμε χάσει το δρόμο μας, εμείς θα τον ξαναβρούμε όσον αφορά στα αποτελέσματα.

Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με την ομάδα μας. Τα αποτελέσματα που είχαμε προέρχονταν και από καλές εμφανίσεις και από κακές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν πήραμε βαθμολογικά αυτό που έπρεπε, και νομίζω ότι είναι καιρός να το κάνουμε. Τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα.

Όποιος χάνει, και ειδικά στην έδρα του, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά είναι πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα.

Το ζητούμενο είναι να εμφανιζόμαστε πιο έτοιμοι και με περισσότερη διάρκεια στην απόδοσή μας στα παιχνίδια. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τα παιδιά".

Η βαρύτητα έχει πέσει και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς η ομάδα αποτελείται από νεαρούς αθλητές κατά κύριο λόγο, όπως τονίζει ο κ. Μακράκης, "δουλεύουμε καθημερινά με τα παιδιά και θεωρώ ότι σιγά-σιγά υπάρχει βελτίωση".

Ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στον κόσμο, λέγοντας: 
"Από την αρχή έχει ο κόσμος αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να του προσφέρουμε περισσότερες νίκες. 
Αλλά έχει δείξει ότι εκτιμά την προσπάθεια των παιδιών και του αρέσει αυτό που βλέπει μέσα στο γήπεδο. 
Υπάρχει ενέργεια, ενθουσιασμός, νεανικότητα που τραβάνε πάντα τον κόσμο, κι εγώ και τα παιδιά θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και θα τον θέλαμε και σε αυτό το παιχνίδι κοντά μας, γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξή του".

Β'  ΑΝΔΡΩΝ
ΛΙΝΤΟ  16.00  ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  ΓΣ - ΑΟ  ΤΡΙΤΩΝ
(Δ) Κυριακόπουλος – Λιότσος (Μπορμπαντωνάκης)
(Κ)  ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ(Σ) – ΚΟΚΑΡΑΚΗ (Χ) – ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ (24
Από το Blogger.