Β.Πλεξουσάκης | "Περήφανος για την ομάδα, όχι σε αυτούς που δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών του ΑΟΙ".


Με προσωπική παρέμβαση του προέδρου της Ιεράπετρας κ.Βαγγέλη Πλεξουσάκη ( ο άνθρωπος που για πάνω από μια δεκαετία, έχει στηρίξει και αναδείξει όσο κανείς άλλος, το γεραπετρίτικο μπάσκετ), εκφράζει τις σκέψεις του, για τον τρόπο λειτουργίας και φιλοσοφίας που διέπει την ομάδα και τους αθλητές που τις στελεχώνουν, ωστόσο πιστός στις αρχές του, δεν διστάζει να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις, όταν κάποιοι εμπλέκονται στην διαδικασία ενός αγώνα μπάσκετ, δηλητηριάζοντας τις ψυχές και τα μυαλά των παιδιών του Α..Ο.Ι. με το χειρότερο παράδειγμα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Πλεξουσάκη:


Σκέψεις (δημόσιες) και δηλώσεις μετά από τους σημερινούς τρεις εντός έδρας αγώνες παίδων-κορασίδων-ανδρών του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:

Δηλώνω περήφανος για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα στους τρεις αγώνες, για την αγωνιστικότητά τους , για το πνεύμα τους και για το ότι βρίσκονται εδώ και αγωνίζονται στο παρκέ δίνοντας νόημα στα 11 χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο και αγωνίζομαι μαζί τους καθώς και περήφανος για όλα τα παιδιά του Α.Ο.Ι. που δεν έτυχε να αγωνιστούν σήμερα, για τους ίδιους λόγους.

Δηλώνω περήφανος που αυτός ο σύλλογος αγωνίζεται στο ανδρικό του τμήμα με τα παιδιά του και μόνο, χωρίς μεταγραφές και τα οποία παίζουν κυριολεκτικά για τη φανέλα, κάτι που δεν το έχει καταφέρει καμιά άλλη ομάδα στην Κρήτη, από όσο μπορώ να γνωρίζω.

Δηλώνω περήφανος για όλα τα παιδιά που μεγάλωσε ο Α.Ο.Ι. και τώρα αγωνίζονται σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με πρώτο από όλους (λόγω του ότι έπαιξε απέναντι στους φίλους του και στον σύλλογο που τον μεγάλωσε μπασκετικά, σήμερα για πρώτη φορά και ήταν ένα δύσκολο και περίεργο απόγευμα για αυτόν) τον Βαγγέλη Παπαδάκη. 

Δεν δηλώνω όμως καθόλου περήφανος για όποιον έρχεται στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας και βρίζει διαιτητές ή οποιονδήποτε εμπλέκεται στην διαδικασία ενός αγώνα μπάσκετ, δηλητηριάζοντας τις ψυχές και τα μυαλά των παιδιών του Α..Ο.Ι. με το χειρότερο παράδειγμα.

Για αυτό το λόγο , καλώ τους γονείς των παιδιών του Α.Ο.Ι., αν θέλουν να συνεχίσω να παραμένω στην προεδρία του συλλόγου, να παρεμβαίνουν άμεσα, αποτρέποντας τέτοια (σπάνια ομολογουμένως) φαινόμενα στις κερκίδες, τελείως αταίριαστα με όλα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος και εγώ προσωπικά.

Ευχαριστώ, 
Βαγγέλης Πλεξουσάκης 
Πρόεδρος Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 
Από το Blogger.