Ηράκλειο - Πανιώνιος pre game (video).



Το "'Ηράκλειο" φιλοξενεί το Σάββατο (05/11) στα Δύο Αοράκια τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ''Ηράκλειο'' θα φιλοξενήσει την ομάδα του Πανιωνίου στα Δύο Αοράκια. Αυτήν την φορά η αναμέτρηση θα γίνει για το πρωτάθλημα της Α2. Οι ''κυανέρυθροι'' είναι αήττητοι (4-0) έως τώρα στο πρωτάθλημα και το ''Ηράκλειο'' θα προσπαθήσει να κερδίσει μετά από τρεις σερί ήττες(1-3).

Στον Πανιώνιο, οι παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στους Νεοσμυρνιώτες, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν από την διοίκηση.

Αντίθετα, σε πιο ήρεμο κλίμα δουλεύει η ομάδα του Ηρακλείου παρά τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο Λιανός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ο Βασίλης Ράλλης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου με ένα βίντεο καλεί τον φίλαθλο κόσμο να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Όπως και να συμμετέχει στην όμορφη διαδικασία της συλλογής ρούχων και τροφίμων σε συνεργασία με την ''Κίτρινη αποστολή''

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (05/11) στις 16.30 με τιμή εισιτηρίου τα 5 ευρώ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.