Γυναικών | Εκτός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο το Αρκάδι.



Ανταγωνιστικό το Αρκάδι, για τριάντα λεπτά, σε ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια της χρονιάς  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Α2 Γυναικών ηττήθηκαν με 70-52  από τον Ίκαρο στην Καλλιθέα.

Η ομάδα της Καλλιθέας έχει το απόλυτο με  4Χ4 και με 8 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ήταν το μεγάλο φαβορί καθώς είναι  ένας από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου στην Α1.

Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη πέτυχε αυτό που στόχευε, σε μία καλή εμφάνιση και παρουσιάστηκε ανταγωνιστική για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Αυτό που ζητάει ο έμπειρος τεχνικός από τις παίκτριες του είναι να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι και κάτι τέτοιο έπραξαν στην Καλλιθέα.

Στο παιχνίδι από την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου  οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και δεν απειλήθηκαν ποτέ σοβαρά, ωστόσο το Αρκάδι ήταν κοντά στο σκορ (χωρίς την τραυματία Παναρετάκη), βελτίωσαν την εικόνα τους στο σημερινό ματς και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, (με την κόπωση και την διαφορά ποιότητας στο ρόστερ), να ανοίξει η ψαλίδα της διαφοράς.

Από τις Ρεθυμνιώτισσες η Μαίρη Κουλούρη και η Μούκα με 13 πόντους είχαν το επιθετικό βάρος, ενώ στον Ικαρο Καλλιθέας, καλή εμφάνιση είχε η πρώην παίκτρια του Ηράκλειο Νίκη Γιγουρτάκη , που σημείωσε 6 πόντους.

Όπως επισήμανε στο neakriti.gr ο Κώστας Πλευράκης: 

«Αντισταθήκαμε για λίγο περισσότερο από τρία δεκάλεπτα, όμως στο τέλος δε δείξαμε την απαραίτητη ωριμότητα για να διεκδικήσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι αήττητη ως τώρα. 

Γινόμαστε ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί, όμως όχι αρκετά για να διεκδικήσουμε νίκη. Σίγουρα, όμως το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί με βάση την εικόνα που είχαμε».


ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  -  ΑΡΚΑΔΙ    70-52
Δεκάλεπτα: 20-14, 38-31 (ημίχ.), 54-43, 70-52.
Διαιτητές : Μαρουδιάς , Αντωνίου

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ρουμπελάκης): Γιγουρτάκη 6, Στεφάτου 11 (3), Στεφάνου 9 (1), Ευμορφοπούλου 3 (1), Παναγιωτοπούλου 2, Ρουμπελάκη 17 (1), Ζότοβα 4, Λίτσι 10, Τσαφάρα 4 (1).
ΑΡΚΑΔΙ (Πλευράκης): Κουλούρη Μ. 13 (2), Ρήγα 3 (1), Μούκα 13 (1), Ζουμπεράκη 7 (1). Κουλούρη Σ. 6 (1), Μιχελιδάκη 3, Καζά 7, Κανδεράκη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.