Δεν κατάφερε την ανατροπή ο Εργοτέλης (video).



Προσπάθησε για την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ο Εργοτέλης αλλά δεν κατάφερε να προσπεράσει το νευρικό του ξεκίνημα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ζωγράφο, που έκανε το πρώτο "διπλό", στο Λίντο επικρατώντας με 75-81 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Video, αποτελέσματα, βαθμολογία.

Αρκετά  αγχωμένος ο Εργοτέλης από την αρχή του παιχνιδιού βρέθηκε σε μειονεκτική θέση. 

Στο α' δεκάλεπτο και μετά από συνεχόμενα λάθη στην επίθεση και χάνοντας πολλά αμυντικά ριμπάουντ οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί και  η ομάδα του Ζωγράφου βρέθηκε μπροστά με... νταμπλ σκορ (24-12) και οι "κιτρινόμαυροι" κυνηγούσαν το σκορ από την αρχή. 

Ουσιαστικά, σε καμία στιγμή οι "κιτρινόμαυροι" δεν απείλησαν τους φιλοξενούμενους, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο φινάλε και να ολοκληρωθεί σε 75-81.

Αυτή είναι η τρίτη σερί ήττα για την ομάδα του Εργοτέλη μετά τις δύο πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Χουχούμης(21π.) ξεχώρισε από τους γηπεδούχους, καταπληκτικός ήταν ο Λεγκίκας με 34 πόντους και 5 τρίποντα.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Εργοτέλης φιλοξενείται από την ομάδα του Παπάγου 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -  ΕΦΑΟΖ 75-81
Δεκάλεπτα: 12-24, 33-46 (ημίχρ), 49-61, 75-81.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Μακράκης): Γεωργούτσος 13, Καρακωνσταντάκης 13 (3), Σταράκης 5 (1), Βερτούδος 4, Χουχούμης 21 (4,) Σταμάτης 9 (2), Χασάπης, Δόσπρας, Σαρρής, Καραλής 10.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Π. Ζήβας): Παπαδημητρίου 7 (1), Γκαβασιάδης 8, Γεωργοπαπαδάκος 8 (2), Βαρνάβας 12, Ξύδης 6 (2), Καστανιώτης 10 (2), Λεγκίκας 34 (5), Γεωργιάδης, Νάκης.


Δείτε στιγμιότυπα  βίντεο του crete2day.gr 






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.