Στην παράταση εντός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ (pics).



Έσπασαν καρδιές στο ΒΑΚ όπου ο ΟΦΗ άγγιξε την 5η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής (2ος όμιλος) αλλά τελικά ηττήθηκε στην παράταση με 77-79 από τον Αρη Νίκαιας για την 7η αγωνιστική, γνωρίζοντας παράλληλα την δεύτερη ήττα στο γήπεδό του..

Το ματς ήταν θρίλερ και κρίθηκε με τρίποντο του Δρίβα 3" πριν τελειώσει η παράταση, ενώ νωρίτερα ο ΟΦΗ είχε επιστρέψει στο ματς, όπου έχανε ακόμα και με διψήφια διαφορά και τελικά ισοφάρισε και το έστειλε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Έχοντας την βοήθεια του πολύ κόσμου που βρέθηκε στο κλειστό του ΒΑΚ, οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν δυνατά την αναμέτρηση, ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα. 

Το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά -4 πόντων για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια διαφορά 8 πόντων, έτσι έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο. 

Με ψυχή και "σκληραίνοντας" την άμυνα, η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου κατάφερε να γυρίσει τα δεδομένα και με τον Μούλα να "στέλνει" το ματς στην παράταση, 8 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. 

Εκεί, παρ ότι οι Κρητικοί ξεκίνησαν καλά, ο Άρης Νικαίας ισορρόπησε και με τον τρίποντο του Δρίβα τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, διαμόρφωσαν το 77-75

ΟΦΗ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ   75-77
Δεκάλεπτα: 27-21, 40-44(ημίχ.),56-64, 69-69(κ.α), 75-77 (παρ.)

ΟΦΗ (Κόκκινος Γ.): Μητρόπαππας 4, Μαματζάκης, Κριθινάκης 14(4), Ξενάκης 4, Μπούμπαρης 10, Αγαπιάδης 12(3), Καρλάφτης 2, Πρωτογεράκης 4, Βλαχάκης, Τζουλάκης, Κυρίτσης 5(1), Μουλάς 20(2).
Άρης Νίκαιας (Κωνσταντινίδης): Γεωργουσόπουλος, Καρβούνης 11(3), Αλτάντζης, Σκιαθίτης 2, Θαλασσινός 4, Αγγελίνης, Γαλύτης, Κόλλιας 11, Δρίβας 14(4), Αντωνούτσος 2, Καρυπίδης 11(1), Στέφος 22(1).


Φωτογραφικές στιγμές:




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.