Νέα ήττα στο Κορωπί για τον Εργοτέλη (pics).



O Εργοτέλης ηττήθηκε από το Κορωπί με 78-69 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και έφτασε τις επτά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Εξ ορισμού η αναμέτρηση με το Κορωπί εκτός έδρας μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μακράκη είναι υποχρεωμένη να "χτυπά" όλα τα παιχνίδια.

Αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Μακράκη είχε ακόμα μία φορά κακό ξεκίνημά της στον αγώνα, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο ο Εργοτέλης δέχτηκε 28 πόντους και έδωσε την ευκαιρία στο Κορωπί να βρει ρυθμό και να αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα.

Στη συνέχεια οι "κιτρινόμαυροι" προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η αμυντική λειτουργία δεν απέδωσε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να διατηρούν το υπέρ τους προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 49-34.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ανέβασε τον ρυθμό του και κατάφερε να φέρει τη διαφορά στους δέκα πόντους με το κλείσιμο του τρίτου δεκαλέπτου, ενώ στη τέταρτη και τελευταία περίοδο έκανε την ύστατη προσπάθεια να φέρει τούμπα το ματς. 

Οι "κιτρινόμαυροι"  έφτασαν ακόμα και στο -6 (69-63), αλλά πλέον ήταν ήδη αργά, με το Κορωπί να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 78-69.

ΚΟΡΩΠΙ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  78-69
Δεκάλεπτα: 28-11, 49-34 (ημίχ.), 62-51, 78-69
Διαιτητές: Ρίζος-Τσακαλογιάννης

ΓΣ Κορωπίου (Κατσούνης): Δήμας 12 (1), Θεοδωράκος, Παναγιώτου, Καραδολάμης 13 (1), Αμπαράς 15 (3), Αγγελόπουλος, Νταλλης 8, Σταθόπουλος 12 (3), Μαύρος 18 (14 ριμπ.)
ΓΣ Εργοτέλης (Μακράκης): Γεωργούτσος 10, Καρακωνσταντάκης 12 (1), Βερτούδος 4, Χουχούμης 21 (1), Σταμάτης 2, Χασάπης 4 (1), Μανιάδης 2, Δόσπρας 6, Καραλής 8 (1).

Φωτορεπορτάζ του αγώνα-Πηγή από :"Γ.Σ. Κορωπίου".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.