Θ.Κουπίδης: "Στόχος η σωτηρία, νίκη με Καβάλα".



Ο Θέμης Κουπίδης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και αναφέρθηκε στην νίκη του Ηρακλείου απέναντι στο Παγκράτι, στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του την Καβάλα, αλλά και τον λόγο που έχει μείνει τόσα χρόνια στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά :

-Θέμη, ο κόσμος του Ηρακλείου είναι απαιτητικός και επιθυμεί την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Πρώτον, θελουμε να μας πεις, αν θεωρείς ότι αυτό θα γίνει σύντομα και δεύτερον, αν σας δημιουργεί πίεση;

"Δεν μας δημιουργεί πίεση διότι ο στόχος μας είναι να σωθούμε. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα αλλα πρώτα από όλα θέλουμε να σωθούμε κι απο εκεί και πέρα, ότι καλύτερο προκύψει. Όσο για τον κόσμο, είναι θέμα της διοίκησης. Το γεγονός ότι δεν ανεβήκαμε εμείς και ανέβηκε η Λευκάδα, είναι κάτι που ίσως τους πεισμώσει".

-Τώρα έχετε το παιχνίδι με την Καβάλα, με την οποία έχετε ίδιους στόχους...

"Με την Καβάλα θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη διότι έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θα παίξουμε με καλή ψυχολογία για το επιθυμητό αποτέλεσμα".

-Εσυ έχεις ριζώσει ουσιαστικά στο Ηράκλειο και παρότι είχες πολλές προτάσεις το καλοκαίρι, αποφάσισες να μείνεις. Τι σε κράτησε;

"Αυτό που με κράτησε είναι το οικογενειακό κλίμα απο πέρυσι που ανεβήκαμε. Μου συμπεριφέρθηκαν παρά πολυ καλά. Ήταν θέμα ηθικό και όχι οικονομικό. Θέλαμε και οι δυο πλευρές και μάλιστα το είχαμε αποφασίσει πολυ νωρίς".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.