Α.Κονιαρης :"Είμαστε στους στόχους μας".


Ο νεαρός Χανιώτης  γκαρντ του ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για τον επόμενο ματς απέναντι στην Όλντενμπουργκ (22/11, 21:00), αλλά ακόμα τόνισε ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ανοιχτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει πολλούς καλούς και ταλαντούχους παίκτες. 
Πρέπει να ακολουθήσουμε το σχέδιό μας, γνωρίζοντας ότι η Oldenburg είναι καλή στην άμυνα, αλλά το κυρίαρχο όπλο της είναι η επίθεση. Έτσι κερδίζει τα παιχνίδια… Ε
μείς προερχόμαστε από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων, αλλά πρέπει να κερδίσουμε από όλα αυτά, να δούμε πως αυτές οι ήττες και οι εμφανίσεις που κάναμε θα μας βοηθήσουν ώστε να επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο. 
Είμαστε μέσα σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε, υπάρχει χρόνος κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ δυνατά και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ένα παιχνίδι τελειώνει πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Είτε είσαι μπροστά στο σκορ και δεν πρέπει να σταματάς για να μην σε πλησιάσει ο αντίπαλος, είτε είσαι πίσω στο σκορ και υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιστρέψεις. 
Αυτό ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον όμιλό μας, γιατί οι ομάδες είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα, ακόμη και η Neptunas που είναι αήττητη, παίζει απλά πιο ομαδικά και έφτασε σε αυτό το σημείο. Όλα είναι ανοικτά, η πρόκριση είναι ανοικτή και σε κάθε παιχνίδι μπορούμε με την προσπάθεια και τα αποτελέσματά μας να την φέρουμε πιο κοντά».
Από το Blogger.