Η.Θεοδωρίδης: "Συγκεντρωμένοι και με χωρίς λάθη, για την νίκη στην Πυλαία".


Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει μία άκρως δύσκολη αποστολή αύριο στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League. Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 17.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NS4.

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας του Ρεθύμνου , Ηλίας Θεοδωρίδης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως θα παίξουν για την επιστροφή στις επιτυχίες, περιμένοντας παράλληλα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ.

«Προερχόμαστε από μία κακή ήττα στην Χαλκίδα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο για ένα διάστημα αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και έτσι ήρθε η ήττα. Για τον αυριανό αγώνα θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα και ειδικά στην έδρα του και από τη στιγμή που προέρχεται από δύο ήττες τον περιμένουμε ακόμη πιο δυνατό. 

Εμείς θα πάμε για τη νίκη και πιστεύω με την προετοιμασία που κάναμε όλη την εβδομάδα και την συγκέντρωση που δείξαμε στις προπονήσεις θα πάρουμε τη νίκη. 

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στις οδηγίες του κόουτς και κάνουμε καθαρές επιλογές χωρίς λάθη το ματς θα έρθει σε μας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.