AOK Χανιά | Ευχαριστήρια ανακοίνωση.



Η διοίκηση του Α.Ο.Κ. Χανιά θέλει να ευχαριστήσει τους Χανιώτες φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού (σε μια μέρα μάλιστα με κακές καιρικές συνθήκες), για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΚ-Κύδων.

Οι φίλαθλοι των Χανίων απέδειξαν αφενός ότι, παρά τις αντίθετες προβλέψεις, μπορούν να συμπεριφερθούν κόσμια και πολιτισμένα, αφετέρου και κυρίως, ότι ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το άθλημα του μπάσκετ!

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Α.Ο.Κύδων για την νίκη του. Κυρίως όμως να συγχαρούμε τα νέα παιδιά που έπαιξαν με τον αντίπαλό μας, τα οποία πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Είναι παιδιά που έμαθαν τα μυστικά του μπάσκετ, επί της δικής μας διοίκησης στο τμήμα μπάσκετ της νυν ομάδας τους και νιώθουμε υπερήφανοι που έχουν φτάσει πλέον, σε ένα ικανοποιητικό μπασκετικό επίπεδο.

Εμείς, ως ΑΟΚ Χανιά μόλις ξεκινήσαμε μια σημαντική προσπάθεια για την αναβάθμιση του χανιώτικου μπάσκετ.

Με φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις θα συνεχίσουμε το αθλητικό και παιδαγωγικό έργο μας, με την ίδια “ζέση” και προσήλωση στο πλάνο μας που μας χαρακτήριζε και τα προηγούμενα χρόνια.

Οι ήττες στο γήπεδο δεν μας πτοούν, αλλά αντίθετα μας δίνουν κίνητρο και δύναμη για τη συνέχεια.
φώτο: Στράτος Σολανάκης)

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.