6ο Μίνι τουρνουά μπάσκετ | Ξεκινά το Σαββατοκύριακο με καλό σκοπό.



Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ διοργανώνει και φέτος τουρνουά ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ για αγόρια και κορίτσια.

Στο τουρνουά αυτό που ξεκινάει αύριο συμμετέχουν 11 σύλλογοι με 31 ομάδες, με 569 παιδιά.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα και θα διεξαχθούν 100 αγώνες στο διάστημα Νοέμβριο-Δεκέμβριο (5/11 μέχρι 18 /12) 2016 , στα 3 κλειστά γυμναστήρια (2αορακια, Αλικαρνασσού Μελίνα Μερκούρη, & ΒΑΚ) σύμφωνα και με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα,

Στόχος του Οργανισμού μέσα απ αυτά τα τουρνουά είναι η διάδοση του αθλητισμού και των αξιών του και ειδικότερα του συγκεκριμένου αθλήματος, σε μικρές ηλικίες.

Για πρώτη φορά φέτος ,θέλοντας να δώσουμε κοινωνική διάσταση αποφασίσαμε να συνδέσουμε ένα αθλητικό γεγονός με μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας που απευθύνεται σε οικογένειες συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

Για το σκοπό αυτό σε συνεργασία με την Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και τις συμμετέχουσες ομάδες ανακοινώνουμε ότι μέσα από τους αγώνες του τουρνουά θα γίνει προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας από τους συμμετέχοντες και θεατές των αγώνων και στα κλειστά γυμναστήρια θα υπάρχει ειδικός χώρος συγκέντρωσης των τροφίμων μακράς διάρκειας .

Ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης
Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί την Οργανωτική επιτροπή του τουρνουά για την οργάνωση του τουρνουά. Αναλυτικά:

''H ''Διακονία Αγάπης'' της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης επιθυμεί να ενημερώσει τους συνανθρώπους μας ότι ο Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ διοργανώνει και φέτος Μίνι τουρνουά μπάσκετ κάθε Σαββατοκύριακο από 05/11 – 18/12 στα 3 κλειστά  γυμναστήρια Ηρακλείου (Δύο Αοράκια – Μελίνα Μερκούρη Ν. Αλικαρνασσού και ΒΑΚ). 

Η Οργανωτική επιτροπή του τουρνουά μέσα από τους αγώνες συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας από όλους τους συμμετέχοντες και θεατές των αγώνων σε ειδικούς χώρους, τα οποία θα αποδοθούν στην ''Διακονία Αγάπης'' για την συνέχιση του φιλανθρωπικού της έργου

Η ''Διακονία αγάπης'' προτρέπει κάθε συνάνθρωπο μας να ανταποκριθεί στην προσπάθεια αυτή, που σκοπό έχει να ανακουφίσει ενδεείς συνανθρώπους μας και παράλληλα συγχαίρει και ευχαριστεί την Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά για την πρωτοβουλία της αυτή''

To πρόγραμμα:




Η προκήρυξη του τουρνουά.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.