Καθηλωμένος στα πιτς για ενάμιση μήνα, ο Κ.Πάλλης ;



Ενός "κακού μύρια έπονται".Εκτός από την ήττα από τον Γ.Σ. Λαρισαίων (φώτο) εκτός  δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα θα παραμείνει ο Κώστας Πάλλης όπως ενημέρωσε ο γιατρός της ομάδας και η ομάδα  θα στερηθεί ένα σπουδαίο εργαλείο, ιδιαίτερα κάτω από την ρακέτα.

Ο  έμπειρος σέντερ του Ηράκλειο, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Γ.Σ. Λαρισαίων, καθώς στην διάρκειά του, έκοψε τον τένοντα σε δάχτυλο του χεριού του και μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Αμέσως και  σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του του τοποθετήθηκε νάρθηκας  και σήμερα στο Ηράκλειο, αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθεί η διάγνωση.

Βασική επιθυμία του αθλητή και του προπονητή του, Βασίλη Ράλλη είναι να αποθεραπευθεί πλήρως και να ξαναπροσφέρει τις υπηρεσίες αν και ο Κ.Πάλλης στο παρελθόν , είχε αποδειχθεί...παλληκάρι καθώς σε παρόμοιο  τραυματισμό του (σε άλλο δάχτυλο)  αγωνίστηκε κανονικά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.