Γ. Μακράκης | Αφιερωμένη η νίκη στον Κώστα Σταμάτη.



Στον Κώστα Σταμάτη αφιέρωσαν παίκτες και προπονητικό τιμ την εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Ν.Μηλιαράκη στην neakriti.gr.

Ο έμπειρος γκαρντ στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης υπέστη βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Έτσι, δεν είχε τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ωστόσο, ακολούθησε την αποστολή και έκατσε στον πάγκο.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος που θα λείψει από τα επόμενα ματς του Εργοτέλη και γι' αυτό και του αφιερώθηκε η νίκη.

Αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι ο Γιώργος Μακράκης επισήμανε: «Εάν εξαιρέσουμε το 4ο δεκάλεπτο, τα παιδιά αντεπεξήλθαν και πήραν μια παλικαρίσια νίκη.
Αυτά τα παιχνίδια δημιουργούν χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα κράτησε χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και αφιερώνουμε η νίκη στον Σταμάτη, που δεν του επέτρεψε ο τραυματισμός του να μας βοηθήσει».

Πηγή: "neakriti.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.