ΣΥΔΚΑΚ | Ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης, ξανά πρόεδρος στον Σύνδεσμο Κρήτης.



Ξανά πρόεδρος του Συνδέσμου ανέλαβε ο Μιχάλης Μαχαιριανάκης, μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς στις πρόσφατες αρχαιρεσίες την Τετάρτη 05/10/2016, εκλέχτηκε και τα μέλη του Δ.Σ. του έδωσαν τον προεδρικό θώκο.

Ο έμπειρος παράγοντας και πρώην διαιτητής συμμετείχε ενεργά στα διαιτητικά δρώμενα, ενώ ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να βρεθεί ξανά στον προεδρικό θώκο.

Ο Παναγιώτης Μακρής είναι ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, θα είναι ο Α αντιπρόεδρος, με Β΄Αντιπρόεδρο τον Θοδωρή Μπανασάκη.

Χρέη γενικής γραμματέως αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα Καρανικόλα, ειδικός γραμματέας είναι ο Νίκος Σκανδαλάκης, ενώ ταμίας ο Νώντας Χριστινάκης.

Τη νέα διοίκηση πλαισιώνουν τα μέλη Χαλαμπαλάκης Μηνάς, Μαραγκάκης Ανδρέας ,Μαλαμάς Ιωάννης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την Τετάρτη 05/10/2016, έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. 

Η διαδικασία ανέδειξε το νέο Συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 10/10/2016 ως εξής:

Πρόεδρος : Μαχαιριανάκης Μιχαήλ
Α’ Αντιπρόεδρος : Μακρής Παναγιώτης
Β’ Αντιπρόεδρος : Μπανασάκης Θεόδωρος
Γενικός Γραμματέας : Καρανικόλα Αλεξάνδρα
Ειδικός Γραμματέας : Σκανδαλάκης Νικόλαος
Ταμίας : Χριστινάκης Επαμεινώνδας
Μέλη : Χαλαμπαλάκης Μηνάς ,Μαραγκάκης Ανδρέας ,Μαλαμάς Ιωάννης

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη, τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη – ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ και κάθε επιτυχία στο έργο που πρόκειται ν’ αναλάβουν".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.